Zvezda vraća dug star gotovo 50 godina!

Autor:

Sport

03.10.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delije" pozvale navijače na spektakl.

Zvezda vraća dug star gotovo 50 godina!

Foto: Starsport

"Delije"

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18 časova i 45 minuta ugostiće ekipu Ferencvaroša, a to će biti prilika da velikan iz Ljutice Bogdana vrati dug star 50 godina.

Tim povodom oglasile su se "Delije".

U četrvrtak igramo sa klubom koji nam je ostao dužan još pre skoro 50 godina! Mnogi navijači se nisu rodili tada, mnogi ni decenije posle, ali svi pamte 110.000 ljudi na našem stadionu i rekord koji nikada neće biti prevaziđen, ali i dvomeč gde smo na kraju ispali od ovog tima u polu finalu Kupa pobednika kupova. U UEFA takmičenjima skoro pa 50 godina se nismo videli. Red je da se to ispravi i da probamo i sad da popunimo stadion i da nosimo naše igrače do pobede. Ferencvaroš je klub sa velikom tradicijom i istorijom, ova utakimica sigurno spada u najatraktivniju u našoj grupi za svakog navijača - navele su najvatrenije pristalice crveno-nelih.

Podsetimo da Zvezda ima imperativ pobede nad mađarskim prvakom, budući da je ostala bez bodova u prve dve runde grupne faze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kako vrbuju navijace

03.10.2022 17:15

CIGANSKA MANTRA ,STO JOS NECE IZMANIPULIRATI SAMO DA DOVEDU VECI BROJ NAVIJACA . SAMO NESTO MULJAJU , CISTA PROPAGANDA