SVE JE NA ZVEZDINOJ STRANI: Čuveni defanzivac VERUJE u crveno-bele pred bitku za Trabzon - SAMO HRABRO!

Autor: Vladimir Zogovic Trabzon Zvezda

Sport

15.09.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su kvalitetan tim i mislim da mogu do pobede u Turskoj. Ubeđen sam da će dobro proći jer su nagomilali iskustvo u Evropi.

SVE JE NA ZVEZDINOJ STRANI: Čuveni defanzivac VERUJE u crveno-bele pred bitku za Trabzon - SAMO HRABRO!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Ilija Najdoski, jedan od najvoljenijih defanzivaca u istoriji Crvene zvezde, pred večerašnje (18.45, Arena sport premijum 1) gostovanje Trabzonu u drugom kolu H grupe u Ligi Evrope, poručuje naslednicima: "Samo jako, momci, bolji ste od Turaka!"

Ilija: Kvalitet Zvezde nije sporan, potrebno je samo 90 i kusur minuta koncentracije

Legendarni štoper, član najslavnije generacije crveno-belih koja je pokorila Evropu i svet pre 30 godina, u razgovoru za Srpski telegraf ističe da njegov bivši tim u uvodnoj rundi nije imao sreće protiv Monaka, te da je nezasluženo poražen golom s bele tačke (0:1).

- Mislim da će Crvena zvezda danas odigrati dobro. Imaju dobar tim i u prošlom kolu protiv Monaka su to pokazali. Nažalost, nisu imali sreće. Zaista ne sumnjam da će odigrati kako treba i ostvariti povoljan rezultat u Turskoj. Imam poverenja u momke, Zvezda ima kvalitetan tim i mislim da može do pobede u Trabzonu. Takođe, stekli su dovoljno iskustva igrajući u Evropi ovih poslednjih nekoliko godina. Sve je na Zvezdinoj strani - kaže čuveni Ilija Najdoski za naš list.

Republika

Foto: Starsport

Najdoski optimističan pred susret na stadionu "Šenol Guneš"

Čini se pak da u igri prvaka Srbije nedostaje malo fudbalskog bezobrazluka, karaktera, čvrstine i beskompromisnosti, koja je u igračkim danima krasila slavnog Makedonca.

- To je stvar karaktera igrača, a siguran sam da oni znaju šta ovi mečevi u Evropi donose i koliko. Potrebno je 90 i kusur minuta koncentracije, njihov kvalitet nije sporan, samo koncentracija. Jedan duel, jedan sekund, izgubljena lopta može da reši pobednika. Verujte, ubeđen sam da će Zvezda dobro proći večeras - dodaje stameni defanzivac.

Uprkos porazu na startu i teškoj grupi u kojoj se Zvezda nalazi s Monakom, Trabzonom i Ferencvarošem, popularni Ika veruje u izabranike Miloša Milojevića.

- Nema opuštanja! Iako su sve ekipe jake, crveno-beli moraju da pokažu karakter i snagu, da imaju samopouzdanje i onda je uspeh 100 odsto zagarantovan. Svaka utakmica je različita, eto, videli smo i da Ferencvaroš nije nikakav autsajder. Jednostavno, recept je da u svaki meč moraju da uđu maksimalno jako - zaključio je Najdoski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading