MILOJEVIĆ PRED TRABZON: Sve smo bolji, Turci imaju kvalitet, VRAĆA se Ivanić!

Autor:

Sport

14.09.2022

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči utakmice 2. runde grupe H Lige Evrope.

MILOJEVIĆ PRED TRABZON: Sve smo bolji, Turci imaju kvalitet, VRAĆA se Ivanić!

Foto: Republika

Trener Zvezde Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18 časova i 45 minuta gostuju Trabzonu, a meč 2. kola grupne faze Lige Evrope najavio je trener crveno-belih Miloš Milojević.

Strateg prvaka Srbije je sve zadovoljniji načinom na koji ekipa odgovara na njegove zamisli.

Naravno, nije još 100 posto, to je malo teže, ali ide u dobrom pravcu, zadovoljan sam kako prihvataju zahteve - počeo je Milojević, a zatim je podrobnije analizirao turski sastav.

Pratili smo ih dobro, prati se liga u Srbiji. Kvalitetni pojedinci, ne volim da izdvajam, imaju kvaliteta. Ne treba da se fokusiramo na jednog igrača, već na njihove kvalitete u igri.

Kormilar kluba iz Ljutice Bogdana bavio se i kadrovskom situacijom u svojim redovima.

Svi igrači su dobro i rade sa ekipom. Kao i Mirko Ivanić, može da igra, ali pitanje koliko vremena, 20 minuta, jedno poluvreme ili ceo duel. Moramo da kalkulišemo i sagledamo razvoj situacije - rekao je Milojević.

Republika

Foto: Starsport

Ivanić konkuriše za sastav

Prvak Srbije je prošlog četvrtka poražen od Monaka na "Marakani", a sada mora da pruži bolju partiju kako bi ostvario pozitivan rezultat na Bosforu.

Očekujem bolju utakmicu nego protiv Monaka, verujem u ovu grupu igrača. Možemo i moramo bolje. Ako pružimo igru za nijansu bolje od Monaka, možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu.

Konferenciji za medije prisustvovao je i defanzivac Nemanja Milunović.

Svi u Srbiji znaju kako je Trabzon slavio posle osvajanja titule. Turci vole fudbal, siguran sam da će biti pun stadion, a to će nam biti motiv više da uživamo u draži fudbala - kazao je korpulentni štoper, koji je poručio da, uprkos tome, želi pobedu.

- Došli smo da probamo da osvojimo ceo plen, ne bih se zadovolji remijem.

Republika

Foto: Starsport

Milunović veruje u pobedu nad Trabzonom

Milojević je, takođe, otkrio način na koji će se crveno-beli suprotstaviti Turcima.

- Moramo da dođemo iza leđa odbrane, da iskoristimo brze igrače u napadu. Totalno dve različite ekipe (Monako i Trabzon). Trabzon ima previše iskusnih i kvalitetnih igrača - istakao je trener Crvene zvezde.

Inače, na našem portalu možete videti ekskluzivne slike i snimke sa lica mesta, a kako izgleda stadion Trabzona možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading