Milojević otkrio šta se dogodilo u svlačionici između Kange i Bukarija! Zvižduci po Kataiju!

Autor:

Sport

08.09.2022

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba i iskusni štoper ne mogu da prežale to što su crveno-beli ostali bez bodova na startu Lige Evrope.

Milojević otkrio šta se dogodilo u svlačionici između Kange i Bukarija! Zvižduci po Kataiju!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je u prvom kolu Lige Evrope na svom terenu poražena od Monaka, a posle tog meča je svoje utiske izneo strateg crveno-belih Miloš Milojević.

Trebalo je da se iskoriste šanse protiv ekipe koja je na ovom nivou. Imali smo dobrih prilika, malo je falilo... Mislim da smo mogli da rešimo meč u prvom poluvremenu. Čestitam momcima na zalaganju, ispunili su sve što smo od njih tražili - rekao je Milojević.

- Jedan dobar odnos igrača, dobra predstava, sem rezultata. Žao mi je momaka i publike da iz dobre igre i energije dobijemo dobar rezultat. Imao sam utisak da smo bliži pobedi nego da čuvamo remi. Znam da je Srniću najteže sada, lopta je izlazila van šesnaesterca, mala nesmotrenost. U svim parametrima smo bili bolji. Fali nam taj gol. Sledeća utakmica je Pazar, nešto od čega živimo- izjavio je Milojević na konferenciji posle meča.

Strateg crveno-belih je govorio o sudbonosnom momentu kada je Srnić skrivio penal.

- Ne direktno, ali indirektno da. Zvižduci sa tribina... Srnić to nije hteo da uradi. Mora da kopa duboko, da se vrati na staru stazu. Dobar meč je odigrao, nemam zamerki na njegovu igru... Fokus, dekoncentracija, to mora da popravi. Žao mi ga je, daću mu punu podršku.

Da li su ga iznenadili zvižduci Kataiju?

- Iskreno jesu. Moja odgovornost je da zaštitim igrače. Zvizdimo igraču koji je prošle sezone imao 45 'poena' (golovi + asistencije). Sale je odigrao dobru utakmicu, zamalo je dao gol iz slobodnog. Ljudi moraju da poštuju to što on radi. Nijedan igrač Zvezde nije zaslužio zvižduk. Poštujem publiku, volim atmosferu, ali ne vidim cilj da nam naša publika odmaže.

Foto: Starsport

 

Na poluvremenu se dogodio sukob Kange i Bukarija, ali nije bilo izmena po povratku na teren.

- Nisam video to. Fudbal je igra emocija. Ključa... To što znam je da su se u svlačionici izgrlili. Takve stvari ne trpim. Mi smo tim. Ako treba da se reši, treba da se reši interno- konstatovao je Milojević.

Crveno-beli sada igraju sa Novim Pazarom u nedelju.

- Svakoj seriji dodje kraj. Mislim da će biti lako. Sa ovom energijom, treba nam još 20 odsto preko. Biće lako spremiti ekipe- podvukao je trener Crvene zvezde.

Potom se osvrnuo i na sudijske odluke koje su obeležile meč na "Marakani", pošto su "Kneževi" došli do pobede sa bele tačke, a penal u sličnoj situaciji nije sviran za šampiona Srbije.

Ovo je ipak put da se okrene trend, da se radi isto, da bi napredovali. Nezahvalno je komentarisati, nismo bili zadovoljni svim odlukama sudija, ali šta je tu je - dodao je Milojević.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Slično mišljenje o sudijskom kriterijumu je imao i Aleksandar Dragović.

- Imali smo šanse, nismo ih iskoristili. Nemamo sreće sa sudijama, ako je bio penal za njih bio je i za nas. Imamo još pet mečeva, svaka čast našim momcima, možda je trebalo da osvojimo bod, ali šta je tu je - poručio je Dragović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading