GOLEADA U BUDIMPEŠTI: Ferencvaroš sa igračem manje stigao do bodova!

Autor:

Sport

08.09.2022

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna fudbalska predstava viđena je u mađarskoj prestonici.

GOLEADA U BUDIMPEŠTI: Ferencvaroš sa igračem manje stigao do bodova!

Foto: Twitter.com/Ferencvrosi TC

Velika uzbuđenja, pet pogodaka i jedan crveni karton obeležili su duel između mađarskog i turskog šampiona.

Na kraju ekipa Ferencvaroša je upisala tri vredna boda na startu takmičenja.

Poveo je domaćin već u 5. minutu susreta kada je mrežu Muhameta Taha zatresao Norvežanin Ćol Nguen. Svega 11 minuta kasnije domaćin ostaje sa igračem manje pošto je bosanskohercegovački internacionalac Eldar Čivić zaradio crveni karton.

To nije sprečilo budimpeštansku ekipu da već u 29. minutu stigne i do drugog pogotka, a u strelce se upisao Adam Traore.

Deset minuta kasnije Maksimilijano Gomez psotiže prvi pogodak za Trabzonspor, da bi u poslednjim trenucima prvog poluvremena Nguen iz jedanaesterca postiga osvoj drugi, a treći pogodak Ferencvaroša.

 

 

Pokušali su igrači Trabzonspora u drugom poluvremenu da stignu do izjednačenja, ali sve što su učinili bio je pogodak Umuta Bozoka u 71. minutu susreta. 

Treba napomenuti da se mreža mađarske ekipe zatresla i treći put tri minuta pre kraja, ali je nakon reakcije VAR gol poništen zbog ofsajda.

Na kraju, Ferencvaroš otvara ovosezonsko grupno takmičenje u Ligi Evrope na sjajan način, a već naredne nedelje očekuje ih teško gostovanje Monaku dok će Trabzonspor dočekati Crvenu zvezdu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading