NATAŠA BEKVALAC I SARA JO KAO OD MAJKE ROĐENE! Pevačice u vrelom zagrljaju RASPAMETILE FANOVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije poznatih pevačica zapalile su društvene mreže!

NATAŠA BEKVALAC I SARA JO KAO OD MAJKE ROĐENE! Pevačice u vrelom zagrljaju RASPAMETILE FANOVE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevaćice Nataša Bekvalac i Sara Jovanović zapalile su društvene mreže novim setom fotografija na kojima su pozirale potpuno obnažene u vrelom zagrljaju, a intimne delove prekrile su zelenom bojom.

Provokativne fotke brzinom svetlosti proširile su se društvenim mrežama, a reč je o seriji fotografija koje je snimio Miloš Nadaždin i predstavljene su danas na izložbi u okviru Evroprajda.

 

 


- Zašto ponos je isto pitanje kao i Zašto spas. Zar ponos nije u osnovi svakog spasenja? Ponosna sam jer sam se spasila. A, kako sam se spasila? Eh, sad. To je već filozofija mog života. Moja filozofija života i spasenja leti na krilima ljubavi. A, šta je ljubav nego Bog? Nije kriva Eva, ni zmija, a ni Adam. Zmija uostalom nije žena. Zmija je prerušeni Lucifer koji je za sobom u greh povukao čoveka. Je li Adam čovek? A, Eva? Ko je poverovao zmiji, a ko je zbog tog lakoverstva najviše na Zemlji platio? Nego, šta je greh? Nabrajanje deset Božijih zapovesti? Možda je jedini greh negirati ljubav. Ipak je sve nas Bog, s ljubavlju, stvorio - napisala je Bekvalčeva na Instagramu uz objavljene fotke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kizo

15.09.2022 07:23

Sara najbolja riba!!!!