VELIKA ISPOVEST NATAŠE BEKVALAC O VRŠNJAČKOM NASILJU: "Trpela sam u školi MALTRETIRANJE, ćutala sam da ne ispadnem kukavica" (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest Nataše Bekvalac o njenom odrastanju i privatnom životu!

VELIKA ISPOVEST NATAŠE BEKVALAC O VRŠNJAČKOM NASILJU: "Trpela sam u školi MALTRETIRANJE, ćutala sam da ne ispadnem kukavica" (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Popularna pevačica Nataša Bekvalac u velikoj ispovesti za Republiku progovorila je o vršnjačkom nasilju koje je trpela u školi. Kako je pevačica ispričala, bilo ju je sramota da se požali roditeljima jer je smatrala da će ispasti kukavica ako se sama ne izbori s tim.

- U osnovnoj školi sam trpela zlostavljanje. Postojala je neka grupa, kao što i u svakoj školi postoje grupe. Oni su mene nekoliko puta maltretirali, udarali, ćuškali, nije bilo ništa prestrašno, ali je bilo poprilično ponižavajuće. Stidela sam se da ispričam roditeljima jer sam htela sama da izađem na kraj s tim. Delom zbog toga, a delom jer sam znala da ću da ispadnem neka kukavica u društvu - priča Nataša za Republiku, a onda se osvrće i na ljubavni život, koji je uvek interesantan medijima:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac promocija

 

- Pa nisam se nikad kajala što mi nijedna ljubav nije opstala, već sam se pokajala što sam bila veoma otvorena kada je moj ljubavni život u pitanju. Generalno sam veoma iskrena osoba. Malopre mi je i Kristina rekla: "Molim te, možeš li da ne ispričaš to i da ne budeš toliko otvorena. Nisu svi ljudi isti..." Imam 42 godine i ona mi kaže da neke stvari ne govorim. Greške koje sam napravila, odnosno zloupotrebe koje sam imala s druge strane, nisu kao kod normalnih ljudi. Samo kada si iskren i otvoren niko ne može da te povredi.

Republika

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac nastup

 

Svetla tačka u Natašinom životu su njene ćerke Hana i Katja. Pevačica neretko govori da su joj deca na prvom mestu, te da je, kao samohrana majka, mnogo posvećana naslednicama.

- Mislim da sam nežna mama. Kod svojih ćerki ne vidim mane jer su prepune vrlina. Ne znam da li je kod svake mame tako, ali ja, ako sam nečim očarana, to su moja deca. Ne bih volela da moje ćerke naslede moju osobinu - neodgovornost, koju sam ranije imala. Sada to više nemam, vojnik sam, ali mi je trebalo vremena da to izbacim iz sebe - zaključila je pevačica.

Bekvalčeva priznaje da ne voli baš kad je zovu Novosadska Barbika:

- Ne znam koliko mi to svih ovih godina prija da me nazivaju Novosadska Barbika. Znamo svi šta je Barbika. Barbika je lutka. Da li lutka ima dušu? Nema. Da li je ona stvar s kojom se igraju deca ili odrasli... Ako ćemo na taj način da gledamo. A ako ćemo da gledamo na ovaj, na koji mislim da gleda većina ljudi, a to je lepa kao lutka, onda OK. Mada, opterećujuće je i to jer ne smatram sebe prelepoticom.

Fale mi festivali i programi za decu

Republika

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac o američkoj turneji

 

S obzirom na to da je karijeru započela u muzičkim emisijama za decu, zatim i na muzičkim festivalima, a da već dugo na našim prostorima oni ne postoje, Nataša nam otkriva koliko joj ovakav vid promocije nedostaje:

- Vreme festivala mi nedostaje, ali ne da ja učestvujem na njima. Ta vrsta svečanosti mi fali. Ne samo za odrasle već mi fali i tog nekog programa za decu.

Iako se trenutno nalazi na američkoj turneji, pevačica ne krije da nikad nije sanjala inostranu karijeru. Ipak, ona je pred nedavni odlazak u Ameriku priznala da oseća uzbuđenje jer prvi put ima koncerte na ovom kontinentu:

- Uvek sve može da se dogodi. Pitanje je koliko je meni interesantna ta priča jer stvarno sam fokusirana na muziku. Amerika, u smislu karijere, nije sfera mog interesovanja, ne sanjam američke snove, ali se veoma radujem druženju s tamošnjom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Dr

03.09.2022 18:42

Ova zena sada vrs8 nasilje nad nama! Ne bira nacine da dospe u stampu! Skloni se vise dosadila si svima!

Djole NS

04.09.2022 15:59

Laze ! Bila je privilegovana u svakoj skoli a vec sa 16, znaci u srednjoj, bila u vezi sa Koletom zvanim : tri secerana za tri evra.