Bruka i sramota! Skandal u Splitu! Grk poručio: Hrvati namestili meč! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.09.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentacija Grčke remizirala je protiv Hrvatske 5:5 u poslednjem meču Grupe B na Evropskom prvenstvu u Splitu, u meču koji je direktno odlučivao koja od selekcija će se plasirati u četvrtfinale.

Bruka i sramota! Skandal u Splitu! Grk poručio: Hrvati namestili meč! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

Grčkoj je bila potrebna pobeda, dok je domaćinima i bod bio dovoljan. Na kraju je završeno remijem, ali Grci su bili izuzetno ljuti na odluke sudije.

Najglasniji u tome bio je Angelos Vlahopulos, inače igrač Novog Beograda, koji se oglasio na Instagramu posle utakmice, objavio video snimak sporne situacije pri rezultatu 3:3 i postavio nekoliko pitanja čelnim ljudima evropskog vaterpola.

- Kako sudija u ovoj situaciji može svirati dva metra? Zašto sudija koji je priznao gol ili delegati ne mogu da isprave ovu veliku grešku? Kako možete da postavite španskog sudiju da sudi utakmicu koja odlučuje o tome ko će igrati protiv Španije u četvrtfinalu - napisao je Vlahopulos na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading