PRAVO IME Teodore Džehverović se krije od javnosti? Pevačica promenila krštenicu kao Adaktarovi, evo kako se PRE ZVALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo pravo ime Teodore Džehverović?

PRAVO IME Teodore Džehverović se krije od javnosti? Pevačica promenila krštenicu kao Adaktarovi, evo kako se PRE ZVALA! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović proslavila se učešćem u rijalitiju ,,Zadruga 1", gde je upoznala svog tadašnjeg dečka Anđela Rankovića, sa kojim je prevarila momka, izvesnog Kristijana, kom je i posvetila pesmu ,,Kristijan Grej". 

 

Teodora je uspela da izađe iz senke rijalitija, pa je vrlo brzo stvar uzela u svoje ruke i postala prava tinejdž zvezda današnjice. Sada njene pesme broje milionske preglede, izuzetno je tražena, a klinci je obožavaju. Međutim, ono što novije generacije ne znaju možda jeste afera o pravom imenu male Džehve. 

 

 

Dosta se spekulisalo u medijima o pravom imenu Teodore Džehverović, a ono što su pojedini pisali jeste da se ova atraktivna pevačica zaprao zove Suada, dok je njen brat Sava dobio ime Senad. Sava je svojevremeno oglasio na Instagram profilu i otkrio istinu o aferi ,,lažno ime". 

 

 

- Za sve one koji su neupućeni, a tvrde suprotno, ja sam lično dao ime Teodora, i to pre rođenja. Moja je želja bila da imam sestru i da kasnije nosi ime Teodora, što u prevodu znači Božiji dar. One koji znaju o mojoj porodici znaju više od mene molim d aprikažu i javno objave rodni list sa dotičnim imenom Suada, ili se suoče i kažu mi to u lice. Pojedinci će se prepoznati. Hvala - poručio je Sava putem društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Sale

03.09.2022 11:06

Totalno ne bitna osoba, arogantna, antipaticna, ni malo privlačna, osrednja pevacica.