"Bila sam kost i koža, uništena starica" Maja Volk progovorila o BORBI SA RAKOM, imala je manje od 40 kila, a onda je preko noći pronašla LEK! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Volk progovorila je na koji način se izborila sa opakom bolešću!

"Bila sam kost i koža, uništena starica" Maja Volk progovorila o BORBI SA RAKOM, imala je manje od 40 kila, a onda je preko noći pronašla LEK! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nekadašnja rijaliti zvezda i spisateljica Maja Volk poznata je po svom zdravom životu koji vodi i za koji se zalaže, o čemu svakodnevno piše i govori na društvenim mrežama je progovorila o teškom načinu života, zbog borbe sa opkom bolešću. 

Poznata spisateljica potpuno je promenila način života i ishrane nakon teške bolesti. Kako su joj se rezultati samo pogoršavali, Maja Volk počela je da jede samo sirovu hranu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

 

- Mogu da govorim o poziciji moje sirove ishrane koja je toliko raznovrsna da meni ništa ne fali. Jedem sve i voće i povrće i masnoće, i ugljene hidrate i proteine... Alge su neverovatna hrana, klice... Ja sam bila jo jo varijanta, gojila sam se posle trudnoće. Ceo život sam bila dijete-borba... - započela je Maja i dodala:

Republika

Foto: printscreen/premijera

Maja Volk Premijera

 

- Sve dok nisam prešla na sirovu ishranu. I sa njom čovek može da se ugoji, ako se pretera sa orašastim plodovima, koji su puni masnoće. Odahnula sam kada sam počela sa ovom ishranom. Nakon raka koji sam imala bila sam kost i koža sa četrdeset kila manje. Bila sam uništena starica, kad sam prešla na ovu ishranu za tri nedelje sam se savršeno oporavila i evo četrnaest godina nisam imala ni kijavicu - otkrila je Maja Volk za Kurir.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading