DRAMA! Bivša supruga Željka Joksimovića POKRADENA, moraće u POLICIJU na saslušanje? (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Joksimović našla se na meti kradljivaca njenih fotografija!

DRAMA! Bivša supruga Željka Joksimovića POKRADENA, moraće u POLICIJU na saslušanje? (FOTO)

Foto: Republika

Pevač i muzičar Željko Joksimović pre nego što je započeo skladan brak sa voditeljkom Jovanom Joksimović, bio je u braku sa zgodnom crnkom, koja mu je rodila ćerku Minu Joksimović

U pitanju je Vesna Joksimović, koja je nedavno izazvala veliku pažnju javnosti, nakon što je objavila fotografije u provokativnom i izazovnom bikiniju sa plaže. 

Vesna je reakciju medija prvo izazvala fotografijama sa plaže u bikiniju, jedan post nešto kasnije probudio je znatiželju javnosti da sazna šta je to po zlu između nje i Joksimovića krenulo, dok je zadnji put njena slika na portalima osvanula zbog krađe.

Republika

Foto: Instagram.com

Vesna Joksimović poruke

Naime, bivša supruga Željka Joksimovića je pokradena. Tačnije otuđena je jedna od mnogobrojnih njenih fotogrfija na internetu i navodno je završila na nekom drugom sajtu. Ceo slučaj Vesna je nameravala da prijavi, ali na svu sreću počinilac je sliku obrisao i izvinio se. Ona je dopisivanje sa „kradljivcem“ svakako podelila na „nstagramu i time izazvala oprečne reakcije, piše „Story".

Javnosti nije poznato da li se radi o muškojj ili ženskoj osobi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading