Zavirite u stan Nine Badrić, prvi put otvorila vrata OAZE MIRA: Izdvojila MILIONE za ovaj luksuz! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Badrić otvorila vrata raskošnog doma na Hvaru!

Zavirite u stan Nine Badrić, prvi put otvorila vrata OAZE MIRA: Izdvojila MILIONE za ovaj luksuz! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Nina Badrić tokom leta najviše boravi u svom drugom domu, u Jelsi na otoku Hvaru, gde je stvorila sebi pravu bajku, gde uživa za vreme odmora.

Naime, Nina je napravila sebi oazu mira, a sada je na Instagramu pokazala jedan deo raskošne kuće, koja je urađena po mediteranskom stilu.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Nina Badrić na reviji

 

Stan sa pogledom od bar milion dolara uređen je u modernom stilu, ali perfektno ukomponovanom sa tradicijom. Nina je na Instagram storijima pokazala raskoš svoj doma na Hvaru, gde najviše voli da provodi letnje dane. 

Ona je pored luksuznog prostranstva, napravila i mali kutak u kom verovatno najviše voli da se opušta, a kako se može primetiti, najviše je pažnje i njemu posvetila kada je uređivanje u pitanju. 

Komentari su se nizali jedan za drugim, pratioci na društvenim mrežama opčinjeni su minimalističkim detaljima, koji su oplemenili i proširili dodatno ovu luksuznu kuću pevačice. 

 

Poseban akcenat priči daje kamen u klasičnom dalmatinskom graditeljskom maniru, a u svakom kutku primetno je da pevačica preferira eleganciju u saradnji sa minimalističkim detaljima i retro momentima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading