NEOČEKIVANO: Pobeda je ostala samo san - lider se kući vraća sa bodom u džepu!

Autor:

Sport

03.09.2022

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to se dogodilo...

NEOČEKIVANO: Pobeda je ostala samo san - lider se kući vraća sa bodom u džepu!

Foto: Printscreen/srbijasport.net

Lider dosadašnjeg toka Srpske lige Beograd nije uspeo da sačuva stoprocentni učinak i nakon četvrtog kola ovosezonskog šampionata. Pred crveno-belima sa stadiona u Ulici Vojislava Ilića redom su padali Studentski grad, BSK Borča i OFK Beograd, ali je gostovanje na Carevoj Ćupriji za njih bila nepremostiva prepreka.

 

Čini se da je prohladno i kišovito vreme pogodvalo igračima oba tima. Meč je odigran u visokom ritmu tokom svih 90 minuta.

Tokom većeg dela meča, prema očekivanjima gosti su imali više od igre, ali u takvom odnosu snaga na travnatom tepihu, bliži pogotku bili su domaćini. Igrao se 35. minut kada je Avramović sjajno vratio loptu u srce šesnaesterca. Na nju je natrčao Pavlović je sa 12-13 metara udaljenosti poslao loptu iznad prečke golmana Sinđelića.

U 68. minutu gosti ostaju sa igračem manje na terenu jer je drugu javnu opomenu zaradio Kolarević. 

Od tog momenta ekipa BASK TEK-a preuzima potpunu terensku inicijativu, ali je na golu ekipe sa Vračara nesavladiv bio golman Marković.

Na kraju, možda i najrealnija je bila podela bodova.

BASK TEK - Sinđelić 0:0 (0:0)

Gledalaca: 100.

Glavni sudija: Stefan Mikavica.

Žuti kartoni: N.Jovanović (BASK TEK), Savić i Kolarević (Sinđelić)

Crveni karton: Kolarević 68.min (Sinđelić).

BASK TEK: Kašić, Đermanović, Karišik, Andić, Pavlović, Šljivić, I.Jovanović (Bibić), N.Jovanović, Milošević (Đokić), Petrović (Milisavljević), Avramović (Bjelanović).

Sinđelić: Marković, Stošić, Radošević, Savić (Stojanović), Milicanović, Radić, Kolarević, Mikić, Radman (M.Đorđević), Spasić, Ratković (Lakić).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading