OŽENIO SE BIVŠI MUŽ Nataše Bekvalac: Ljuba Jovanović izgovorio sudbonosno "da", mlada izgleda kao MILION DOLARA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.09.2022

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oženio se Ljuba Jovanović lepom Milicom!

OŽENIO SE BIVŠI MUŽ Nataše Bekvalac: Ljuba Jovanović izgovorio sudbonosno "da", mlada izgleda kao MILION DOLARA! (FOTO)

Foto: Insagram.com

Bivši rukometaš i bivši muž pevačice Nataše Bekvalac, Ljuba Jovanović, izgovorio je sudbonosno "da" svojoj partnerki Milici, sa kojom je već nekoliko godina u skladnoj vezi, a njih dvoje dobili su ćerkicu Irinu 2021. godine, dok su se sada zakleli na večnu ljubav.

Ljuba i Milica su napravili veliko slavlje za najuži krug ljudi, a fotografije su se pojavile na društvenoj mreži Instagram. Prijatelji su im čestitali na novim životnim podvizima, a svi su primetili venčanicu lepe Milice, dok sa druge strane Ljuba je odlučio da zablista u beloj kosulji. 

 

Njih dvoje imali su takođe jednostavnu tortu na tri sprata. Tokom prvog plesa u jednom luksuznom restoranu, video se osmeh na njihovim licima koji je govorio koliko su njih dvoje srećni i zaljubljeni.

Republika

Foto: instagram.com

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

 

Podsetimo, Ljuba Jovanović je jedan od najpoznatijih srpskih rukometaša koji je tokom svoje karijere igrao za Vojvodinu i Partizan. Kada je završio sa sportskom karijerom posvetio se politici, a već nekoliko godina uspešno vodi SRC “Pionirski grad”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading