VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Bez bitnog igrača na Ferencvaroš?

Autor:

Sport

03.10.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda se nalazi u problemu pred duel 3. kola Lige Evrope protiv Ferencvaroša.

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Bez bitnog igrača na Ferencvaroš?

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Crvene zvezde

Nemanja Milunović, startni štoper crveno-belih, povredio se na utakmici kupa Srbije protiv Mačve, na kojoj je postigao i gol, pa je meč morao da završi ranije.

Povreda Milunovića nije teže prirode, prenosi "MaxBet sport", ali postoje velike šanse da će propustiti meč protiv ekipe iz Mađarske.

Sinoć je na konferenciji za medije o povredi Milunovića pričao i Milojević, koji je rekao da crveno-beli imaju nabolji medicinski tim u zemlji i da će uspeti da ga oporave za predstojeći duel.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Milunović je bio strelac prvog gola u Šapcu

Duel 3. kola Lige Evrope je vrlo važan za Zvezdu, a ako žele da nastave boravak u ovom takmičenju, igrači Crvene zvezde će morati da savladaju Ferenc, koji trenutno ima šest bodova iz dve utakmice.

Ukoliko Milunović ne bude spreman, njega će na štoperskoj poziciji zameniti ili Radovan Pankov ili Strahinja Eraković, s tim što bi u drugom slučaju Zvezda morala da nađe novu opciju na poziciji desnog beka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
HSV

03.10.2022 18:48

I vi ga s...te,čovek igrao sinoć u Novom Sadu i tu je obnovio povredu.