ČOVEK MALER SLAVOLJUB SRNIĆ: Napravio TRI PENALA koja su Zvezdu zavila u crno!

Autor: : V. Zogović

Sport

09.09.2022

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srnić u slobodnom padu.

ČOVEK MALER SLAVOLJUB SRNIĆ: Napravio TRI PENALA koja su Zvezdu zavila u crno!

Foto: Starsport

Slavoljub Srnić - tragičar protiv Monaka ponovo u prvih 11 Crvene zvezde

Od ljubavi do mržnje ima tako malo...“ optevao je svojevremeno Džej Ramadanovski i nimalo nije pogrešio. Stihovi njegovog kultnog evergrina ovih dana ponajviše odzvanjaju u glavi Slavoljuba Srnića (30), tragičara Zvezdinog poraza od Monaka (0:1), koji je od statusa heroja doživeo da ga publika u četvrtak na Marakani brutalno izviždi i natera mu suze na oči.

No, iskusni univerzalac nije toliko kriv koliko oni koji su ga, uprkos nekim pređašnjim kiksevima koju su crveno-bele više ili manje koštali, iznova i iznova forsirali na neprirodnoj poziciji zadnjeg veznog.

PUBLIKA STRAŠNI SUD

Njegovu želju, zalaganje i zvezdaštvo niko ne može da ospori, ali činjenica je da to ne donosi bodove u Evropi, pa je negodovanje strašnog suda zvanog zapada tribina stadiona Rajko Mitić za većinu navijača apsolutno opravdano i legitimno. Čak i ako se uzme u obzir da je svojevremeno dizan u nebesa, naročito nakon gola Kelnu 2018. koji je obezbedio proleće u evrokupovima nakon 25 godina posta.

Međutim, od stare slave se ne živi, a u slučaju Slavoljuba Srnića dolazano da treća nije uvek sreća, pošto mu tekući mandat u klubu u kom je ponikao - treći. Njegov sunovrat započet je prošle godine u

osmini finala Lige Evrope, u duelu protiv Rendžersa u Glazgovu, kada je napravio penal u trenucima kada je Zvezda lomila domaćina i bila na pragu vođstva.

Nastavio se i ove sezone, takođe u ekstremno važnom revanšu plej-ofa za Ligu šampiona s Makabijem, budući da je skrivio jedanaesterac zbog igranja rukom.

Kulminaciju nespretnosti i nezadovoljstva publike doživeo je protiv Monaka neobjašnjivim prekršajem na Golovinom u kaznenom prostoru čime je kneževima omogućio da nezasluženo odnesu bodove iz Beograda.

MALER ZA MALEROM

Ali, ruku na srce, nije samo Srnić definicija Zvezdine maleroznosti u prethodnom periodu. Pamti se i dvomeč za infarkt protiv Milana u kom je protiv crveno-belih dosuđeno dva penala, a primili su i autogol. U gore pomenutom revanšu s Izraelcima autogol Pavkova je zapravo odlučio putnika u Ligu šampiona, a nedavno skrivljen jedanaesterac koštao je prvaka Srbije velikog trijumfa u večitom derbiju, dok su dva crvena kartona lani bila ključna za jedini poraz u grupnoj fazi Lige Evrope od Mitjilanda na Marakani.

Što je mnogo, mnogo je, ali s verom i nadom da je baksuznom periodu konačno došao kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Slavoljube djido

09.09.2022 15:54

Skidam vradzbine i malere ! Besplatno