MILOJEVIĆ KAO STOLICA: Košmaran start novog trenera na klupi Zvezde!

Autor:

Sport

09.09.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poker, pa blef.

MILOJEVIĆ KAO STOLICA: Košmaran start novog trenera na klupi Zvezde!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević, uz ilustraciju Ilije Stolice

Crvena zvezda se nalazi u krizi, tu dileme nema, a tu činjenicu potvrđuje i statistika. Naime, Miloš Milojević, trener crveno-belih, uspeo je da upiše tek jedan trijumf na četiri utakmice, koliko je sedeo na klupi kluba iz Ljutice Bogdana.

Novi strateg prvaka Srbije zabeležio je samo pobedu nad Javorom iz Ivanjice na debiju (4:1), da bi potom dva puta remizirao (Partizan, TSC), pa je usledio bolan poraz od Monaka u četvrtak uveče na "Marakani" - 0:1.

Na taj način, Milojević je upisao identičan start na novom poslu poput Ilije Stolice, koji je ekspresno smenjen sa mesta šefa struke Partizana. Na početku svog kratkog mandata u Humskoj Stolica je sa svojim pulenima savladao baš Javor, samo sa 4:0, da bi potom usledili kiksevi protiv niškog Radničkog, TSC-a i poraz u Novom Pazaru, koji je pokrenuo niz od sedam vezanih pobeda kluba iz grada "kraj Jošanice".

Stolica je sa crno-belima nastavio da gubi, pošto je ispao od AEK Larnake u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope (1:2, 2:2), a upravo ta eliminacija predstavljala je kap koja je prelila čašu.

Čini se da Milojević ima više vremena da preokrene tok stvari, ali ne i neograničeno. Branilac titule mora da počne da pobeđuje, a idealna prilika za to je nedelja od 17 časova i gostovanje aktuelnom lideru Mozzart Superlige Srbije - Pazarcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading