TURCI HOĆE DA VOZE FERARI: Bukari ODLAZI iz Zvezde?

Autor:

Sport

09.09.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivalo nakon premijere u grupnoj fazi Lige Evrope.

TURCI HOĆE DA VOZE FERARI: Bukari ODLAZI iz Zvezde?

Foto: Starsport

Krilni fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari

Krilni fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari privukao je pažnju brojnih evropskih klubova, a prema pisanju beogradskih medija za Afrikanca je najviše zagrizao Bešiktaš.

Istanbulski gigant je poslao svoje emisare na stadion "Rajko Mitić", a oni su u četvrtak uveče uživo ispratili poraz prvaka Srbije od Monaka na otvaranju grupne faze Lige Evrope (0:1).

Bukari je odigrao solidno prvo poluvreme, Turci su navodno bili zadovoljni viđenim, a čeka se da povuku konkretan potez pre otvaranja zimske pijace. Naravno, za to imaju više nego dovoljno vremena, a Zvezda bi mogla da prodajom Ganjanina dobro popuni klupsku kasu, s obzirom na njegov "leteći start" na "Marakani".

Republika

Foto: Starsport

Zvezdin "Ferari" na meti Bešiktaša

Crno-beli sa Bosfora će sigurno gledati Bukarija i narednog četvrtka, kada izabranici trenera Miloša Milojevića gostuju Trabzonu. Podsećamo da je 23-godišnji igrač ovog leta stigao u Ljutice Bogdana u višemilionskom transferu iz Genta, nakon solidne sezone koju je odigrao u dresu Nanta. Da li ćemo ga i naredne godine gledati na našem najvećem stadionu biće poznato po okončanju zimskog prelaznog roka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Fića

09.09.2022 12:44

Ja ne znam ko vama više veruje, naslovi su vam katastrofa, pogotovo sport