SJAJNE PARTIJE NISU PROMAKLE NI SELEKTORU: Ljubimac Delija dobio poziv u reprezentaciju!

Autor:

Sport

06.09.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao mu je poziv koji se ne odbija.

SJAJNE PARTIJE NISU PROMAKLE NI SELEKTORU: Ljubimac Delija dobio poziv u reprezentaciju!

Foto: Starsport

Osman Bukari

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari se na početku aktuelne sezone nalazi u izvrsnoj formi, što nije promaklo ni selektoru fudbalske reprezentacije Gane, Otu Adu, koji ga je uvrstio na spisak za predstojeći meč "Crnih zvezda".

To znači da će Ganjanin krajem septembra na nekoliko dana napustiti Beograd, i to nepuna tri meseca nakon što je stigao u Ljutice Bogdana.

U narednom FIFA reprezentativnom terminu, selekcija Gane će odigrati samo jedan prijateljski meč, protiv Brazila. Ta utakmica će se igrati 23. septembra, u francuskom Avru.

Posle meča sa Brazilom, Ganjani će se sakupiti ponovo tek pred Mundijal, na kome će igrati u grupi H, zajedno sa Portugalom, Urugvajem i Južnom Korejom.

Bukari je za reprezentaciju debitovao pre godinu i po dana, a od tad je upisao šest nastupa u dresu sa nacionalnim grbom, na kojima je postigao jedan gol.

Ove sezone, u dresu Crvene zvezde, Bukari je na 10 utakmica dao sedam golova, a imao je i tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading