BUKARI JASAN: Najlepši gol u karijeri! Možemo bolje od ovog!

Autor:

Sport

31.08.2022

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ganjanin oduševljen atmosferom na Večitom derbiju.

BUKARI JASAN: Najlepši gol u karijeri! Možemo bolje od ovog!

Foto: Starsport

Partizan i Crvena zvezda su u 168. Večitom derbiju odigrali bez pobednika, a najlepši detalj na meču bio je fantastičan evrogol Osmana Bukarija.

- Srećan sam zbog gola, ali nismo pobedili i zato sam tužan. Gol jeste bio lep, vežbao sam ovakve udarce na treningu juče... Tada je lopta išla preko gola, ali sad je bio perfektan udarac. Mislim da je ovo najlepši gol u mom životu - rekao je Bukari posle meča za klupski sajt. 

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari protiv Kristijana Belića

Ovo je bio prvi derbi za brzonogog Ganjanina, koji je zadovoljan najvećom utakmicom srpskog fudbala, ali smatra da to može i bolje. 

Pozitivni su utisci kada je reč o derbiju, ali siguran sam da će to biti još bolje kada mi budemo domaćini. Mislim da možemo bolje od ovog, moramo da više deluje kao tim. Presing nije bio dobar, moramo da budemo bolji u tom segmentu, ali sad idemo da odmorimo i da se fokusiramo na naredni meč koji nas čeka već za vikend - podvukao je Bukari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading