MILOJEVIĆ POSLE REMIJA U VEČITOM DERBIJU: Falilo nam je kvaliteta i agresivnosti!

Autor:

Sport

31.08.2022

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba šampiona Srbije bez dlake na jeziku.

MILOJEVIĆ POSLE REMIJA U VEČITOM DERBIJU: Falilo nam je kvaliteta i agresivnosti!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde su odigrali još jedan Večiti derbi bez pobednika, pošto je duel u Humskoj završen rezultatom 1:1.

Prve utiske posle meča izneo je strateg crveno-belih Miloš Milojević.

- Mislim da smo dobro ušli u utakmicu i kontrolisali smo je. Nesvesno smo potom stali i prepustili smo im kontrolu. Penal nas je presekao. Posle smo pokušavali da je opet preuzmemo, ali nismo uspeli. Ne mogu momcima ništa da zamerim. Falilo nam je kvaliteta u zadnjem pasu da sve bude bolje - rekao je Milojević za "Arena sport".

Republika

Foto: Starsport

Gordan Petrić i Miloš Milojević

Potom je prokomentarisao trenutak kada je Milana Rodića zamenio Marko Gobeljić.

- Bila nam je potrebna neka nova energija i igrači koji mogu da trče više u tom trenutku. Trebalo je igrati agresivnije i u tranzicji, što je glavni razlog ulaska Gobeljića i Kangve. Treba nam više agresivnosti da bismo pobedili na ovom stadionu - podvukao je Milojević.

Potom je izašao pred novinare na konferenciju.

Mislim da je prvih 30 minuta model kako treba da se igra. Naravno, i protivnik se tu pita. Dali smo evrogol, imali smo par dobrih situacija, mislim da nismo bili konkretni u toj trećini kod gola. Treba nam više agresivnosti i bolja završnica. Mogli smo da budemo i ubojitiji iz prekida. Malo smo radili. To je nešto za čim žalim - rekao je tu Milojević.

Partizan je do boda došao iz penala.

Nikad u životu nisam, a neću ni sad da komentarišem sudijske odluke. Verujem. Verujem da, ako ima pravde, da će se sve negde izjednačiti. Nekad nas ošetete, nekad ne. Iz moje perspektive, nisam ni mogao da vidim.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Komentarisao je onda Zvezdin trener i neke šanse koje su njegovi puleni propustili.

Imali smo situacije četiri na dva, četiri na tri, onda ono sa Kataijem i Bukarijem. To u jednoj velikoj utakmkici morate da iskoristite i uživate u fudbalu posle. Ne mogu da se žalim na odnos igrača. Videli ste da su nakon utakmice bili nezadovoljni bodom, što pokazuije njihov karakter.Partizan nas nije iznenadio. To je ono što smo očekivali. Žrtvovao je Fejsu, dobio je Belića na bonusu. Mislim da nije bio faktor iznenađenja. Da jeste, ne bi u početku izgledali onako.

Na kraju je odgovorio na pitanje da li je zadovoljan.

- Nisam, ali poštujem bod i Partizan kao rivala. Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, ali nisam ni 100 odsto zadovoljan. Zadovoljan sam momcima, zalaganjem. Desi se, to je fudbal, Mali momenat nepažnje i kazne nas. To je opomena za momke da se ne opuštaju - poručio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading