Da li ZNATE ZAŠTO se isplati da imate nalog u AdmiralBet-u? Vraća vam se do 15% od uplate od svakog tiketa

Autor: Republika

Vesti

09.09.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratkim i jasnim odgovorom, “ZNATE ZAŠTO”, oduševio je javnost najbolji košarkaš Slovenije Luka Dončić, na pitanje novinara: “Zašto je do sada najviše gledao selekcije Srbije i Grčke”?

Da li ZNATE ZAŠTO se isplati da imate nalog u AdmiralBet-u? Vraća vam se do 15% od uplate od svakog tiketa

Foto: AdmiralBet

I pre početka Evropskog prvenstva u košarci 2022, Srbija je bila u centru pažnje što je više nego opravdala briljantnom igrom na dosadašnjim utakmicama u Pragu!

Znamo da i vi znate zašto su naši Orlovi apsolutni favoriti na EuroBasketu, baš kao što AdmiralBet zna zašto svojim igračima vraća uloženo, i to u vidu Freebeta. Da se besprekoran niz pobeda naših reprezentativaca nastavi i put Berlina u osminu finala pa sve do samog kraja, AdmiralBet vas nagrađuje automatskim Freebet Bonusom i to u visini do 15% od uplate EuroBasket tiketa.

Odigrajte vašu kombinaciju već danas i iskoristite ovu specijalnu priliku da uvećate vrednost tiketa i pružite maksimalnu podršku vašim favoritima!

Sve detalje o ovoj promociji, koja će biti aktuelna sve vreme tokom trajanja EuroBasketa, možete pronaći ovde.

Na sajtu AdmiralBet-a očekuje vas i dosta novih turnira i promo aktivnosti među kojima su tokom septembra aktuelne: „Vikend Slot Zabave“, "Synot četvrtak" i "Cashback" igra nedelje, koje donose bogat nagradni fond u vidu keša i besplatnih spinova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading