PREDIVNA PORTPAROLKA pored Milojevića! Trener Zvezde govorio o povredi VAŽNOG igrača pred Mađare - i zašto Kulibali nije igrao? (VIDEO)

Autor:

Sport

02.10.2022

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost GAT u Novom Sadu sa 4:0 u 13. kolu Superlige Srbije.

PREDIVNA PORTPAROLKA pored Milojevića! Trener Zvezde govorio o povredi VAŽNOG igrača pred Mađare - i zašto Kulibali nije igrao? (VIDEO)

Foto: Republika.rs/Žarko Sokić

Kao sunce, na konferenciji nakon meča na "Karađorđu", zasijala je portparolka Mladosti, a Milojević je govorio o povredi Nemanje Milunovića pred Ferencvaroš, kao i statusu Kulibalija koga nije bilo danas na terenu:

- U ranoj fazi je dobio udarac i morao sam da ga izvadim napolje. Čekamo dodatne analize, jer nas u četvrtak čeka jako važan meč.

Republika

Foto: Starsport

Kalifa Kulibali

- Opet nije igrao, ali prethdnu je igrao. Imam 28 igrača, imamo i Mustafu koji takođe nije igrao. Kulibali je atipičan profil igrača i došli smo do zaključka da je Ben bolja opcija za danas. On normalno radi i vredan je - rekao je Milojević.

Podsetimo, Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Ferencvaroš u trećem kolu grupne faze Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading