ŠTA SVE NE VALJA? Borjan SUROVO ISKREN posle poraza od Trabzona - kapiten otkrio SVE MANE crveno-belih!

Autor:

Sport

15.09.2022

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapitenska izjava Borjana nakon drugog poraza našeg najtrofejnijeg kluba u grupi H drugog po rangu evropskog takmičenja.

ŠTA SVE NE VALJA? Borjan SUROVO ISKREN posle poraza od Trabzona - kapiten otkrio SVE MANE crveno-belih!

Foto: fkcrvenazvezda

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su novi evropski poraz, ovoga puta od Trabzona na stadionu "Šenol Guneš", a kapiten prvaka Srbije Milan Borjan rešio je da "otvori karte" posle neuspeha na Bosforu.

- Imamo kvalitet i vrhunske igrače, ali nedostaje samopouzdanje, završni pas, i još mnogo stvari. Treba biti realan i reći da moramo bolje od ovog. Zvezda je veliki klub i svi moraju da znaju čiji grb nose, te da na terenu pružaju i više od maksimuma - izjavio je Borjan, a potom je dodao:

Teška utakmica za nas, nismo dobro izgledali, bilo je dosta naših individualnih grešaka iz kojih smo i primali golove. To ne sme da se dešava, pogotovo u Evropi, ali idemo dalje. Na nama je da se odmorimo dva dana i okrenemo prvenstvu, kako bi se spremili za nastavak. Ako ovako bude, biće teško, prvenstvo je prioritet i vodi direktno u Ligu šampiona. Na to moramo da se fokusiramo, ali i da vratimo naš stil igre i dominaciju - zaključio je golman kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

Podsetimo da Zvezda nakon dve utakmice u okviru grupe H Lige Evrope nije uspela da stigne do bodova, a šansu za prolaz u nokaut fazu potražiće u dvomeču sa Ferencvarošu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading