BRNABIĆ: Vučić je politički MASTERMAJND, doveo nas je do jedne od najpoštovanijih zemalja

Autor:

Vesti

23.10.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti Hit tvita su komentarisali emotivnu poruku Aleksandra Vučića o pritiscima zbog kojih će možda biti prinuđen da podnese ostavku kako bi kupio dodatno vreme za Srbiju.

BRNABIĆ: Vučić je politički MASTERMAJND, doveo nas je do jedne od najpoštovanijih zemalja

Foto: TV Pink/printscreen

Ana Brnabić je izrazila nadu da do toga neće doći, ali je predsednik strancima jasno pokazalo da je spreman da žrtvuje svoju poziciju.


- Čak i da se to desi, politika SNS se neće menjati. Odgovori će biti isti dok je Srpske napredne stranke - dodala je ona.

Božidar Spasić navodi da stranci shvataju jačinu i težinu predsednika i podseća na izjavu Gabrijela Eskobara.

- Aleksandar Vučić je jedan politički mastermajnd i to nas je dovelo do pozicije jedne od najpoštovanijih zemalja na svetu. Znaju svi za Vučića i njegovu politiku. Gledajući šta smo uradili za dve godine do danas, to su tri strane samo ko je sve ovde bio u poseti, ne kod koga smo mi išli, ili sa kime smo razgovarali putem telefona i video poziva. To je pozicija koju je predsednik izborio napornim radom i najpametnijuom mogućom politikom i mislim da se nikada nećemo naći u tako bezizlaznoj situaciji da podnese ostavku da bi nam kupio šest do devet meseci, ali je izuzetno odgovorno biti spreman da se odrekneš funkcije. Čast mi je da radim rame uz rame sa takvim čovekom - navela je mandatarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading