SRAMNA ODBRANA OCA KOJI JE TUKAO ĆERKU NA TENISKOM TERENU: ''To je u Kini NORMALNO''!

Autor:

Hronika

31.10.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu saslušan kineski državljanin W.L. zbog sumnje da je tukao svoju maloletnu ćerku (14) na teniskom terenu u Beogradu.

SRAMNA ODBRANA OCA KOJI JE TUKAO ĆERKU NA TENISKOM TERENU: ''To je u Kini NORMALNO''!

Foto: Printscreen/Instagram/Igor Jurić

Otac tuče ćerku

Iznoseći svoju odbranu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnog dela.

Između ostalog u svojoj odbrani pravdajući svoje postupke time što je njegova ćerka kritičnog dana odbila da nastavi trening i da je zbog toga on hteo da je vrati na teren.

- Na sve to ukazujući da mu nije bila namera da je povredi i da je tradicija u Kini da se poštuje hijerarhija i da on smatra da je on ispravno postupio jer je to u Kini dozvoljeno - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nakon saslušanja postupajući zamenik je predložio sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, kao i zbog uznemirenja javnosti a s obzirom na način izvrsenja dela koje mu se stavlja na teret kao i propisanu sankciju.

Podsetimo, nakon što je na društvenim mrežama Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, objavio uznemirujući snimak brutalnog nasilja tvrdeći da se vidi kako otac tuče ćerku, Jurić je za Kurir otkrio da će protiv ovog čoveka podneti krivičnu prijavu, kao i zbog čega je došlo do brutalnog nasilja.

- Mogu reći da sam blago rečeno šokiran, ovo je bez obzira na mnoge strašne stvari koje smo videli, ovo je najači utisak do sada ostavilo. Važno je da vidimo kako će institucije reagovati, jer je ovde u pitanju strani državljanin. Imamo identitete i žrtve i nasilnika, podnećemo krivičnu prijavu! Ovo se desilo u Beogradu na teniskim terenima Crvene Zvezde - rekao je Igor Jurić, koji je uznemirujući snimak dobio preksinoć od jednog od trenera.

On je otkrio da zlostavljana devojčica ima 14 godina, kao i da trenira tenis.

- Treneri koji su radili sa njom kažu da je to jedno izuzetno dete, a povod za ovo nasilničko ponašanje je navodno bio to što je jedan od trenera, koji je u tom momentu radio sa njom, rekao da se nije dovoljno zalagala i da nije želela da se kreće, tj. da radi ono što je od nje traženo. Navodno je to bio povod za ovo grubo i brutalno nasilje koje se desilo. Radi se o kineskim državljanima, ali ne mogu vam reći koliko drugo žive u Srbiji. Znam da su obilazili i druge teniske klubove. Ono što znam je da otac zlostavljač ne govori srpski jezik - zaključio je sagovornik Kurira.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gzo

01.11.2022 09:42

Ja sam Kinez, to nije normalno ponašanje u Kini, svi koji vrše nasilje u porodici treba da budu kažnjeni

Milona

03.11.2022 20:45

Proterati nasilnika u Kinu zajedno sa tradicijom i jos bar 200.000 Kineza za koje kazu da zive u Srbiji. Eno im Azija pa nek tamo prodaju svoje smece i zderu pacove. Sta ce ono u Evropi ?