VIDEO SAM DA MI DETE PADA SA VISINE OD TRI METRA: Otac dečaka otkrio sa detalje drame kod Malog Crnića, mališan se survao sa terase!

Autor: Republika

Hronika

26.10.2022

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mališan je juče oko 15.30 časova prevezen u bolnicu nakon pada sa terase u selu kod Malog Crnića.

VIDEO SAM DA MI DETE PADA SA VISINE OD TRI METRA: Otac dečaka otkrio sa detalje drame kod Malog Crnića, mališan se survao sa terase!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Hitna pomoć

Dečak star 3 godine koji je u utorak popodne pao sa terase, sa visine od tri metara, u selu Salakovac kod Malog Crnića, uspešno se oporavlja u požarevačkoj bolnici.

Da podsetimo, mališan je juče oko 15.30 časova prevezen u bolnicu, nakon što je pao sa neograđenog balkona porodične kuće. Sa njim su sve vreme bili roditelji, a na mestu nesreće uviđaj su obavili policija i tužilac.

Prema rečima izvora, za sada nema elemenata krivičnog dela, a tužilac je dao nalog policiji da prikupi neophodna obaveštenja i obavi razgovor sa roditeljima, te da izveštaj proslede Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, piše Kurir.

- Dečak je iz fine i uljudne porodice, a njegovi roditelji drže pekaru u selu, zbog čega ih skoro svi poznaju - objašnjava izvor.

Dečakov otac je potvrdio da oni drže pekaru, kao i da se njegov sin oporavlja.

- Mi držimo pekaru u Salakovcu, a objekat ima dva sprata. Bio sam sa ženom na prvom spratu i radili smo kao i obično. Dete je bilo sa nama, a u jednom trenutku sin se iskrao i popeo na sprat. Mi nismo videli kad je izašao i otišao gore - priča dečakov otac i dodaje da ne zna kako je dečak tačno pao, jer taj trenutak nije video.

Republika

Foto: Rina

Hitna pomoć i policija na terenu

Prema očevim rečima, terasa na drugom spratu nije ograđena, pa se sumnja da se okliznuo.

- Supruga i ja smo bili u pekari i kroz prozor smo videli da pada. Sekunde su bile u pitanju Prepali smo se i odmah istrčali napolje. On je ležao na podu, a ja sam ga podigao, uzeo sam ga u naručje i odvezao u bolnicu - kaže sagovornik.

Lekari su ocu odmah rekli da neće biti većih i trajnih posledica po zdravlje deteta nakon pada sa visine.

- Ovo je bio veliki stres za nas, samo želimo da se oporavi i bude dobro - kaže otac dečaka i dodaje:

- Hvala Bogu, sutra izlazi iz bolnice i svi ćemo biti uz njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading