PEVAČICU SA KOJOM JE BIO JE POSLAO KUĆI I SMUVAO ME ISPRED WC-A! Zlata Petrović otkrila detalje veze sa Sašom Popovićem!

Autor:

Zabava

04.11.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upoznali se kod Cece.

PEVAČICU SA KOJOM JE BIO JE POSLAO KUĆI I SMUVAO ME ISPRED WC-A! Zlata Petrović otkrila detalje veze sa Sašom Popovićem!

Foto: ST/V. LUKIĆ/E-stock

Pevačica Zlata Petrović i Saša Popović bili su u emotivnoj vezi, a pevačica otkriva da je sve počelo na rođendanu Cece Ražnatović gde su se i upoznati.

- On je kod Cece došao s koncerta Harisa Džinovića, i to s jednom poznatom pevačicom s kojom se tada zabavljao. Ja sam taj dan bila kuma na svadbi u Vršcu i moja drugarica Milica mi kaže: 'Ajde, bre, Zlato, da svratimo malo kod Cece. Sigurno je ludo'. Ja joj na to odgovorim: 'Ma, gde sad da idem tamo ovako raščupana, umazana, šminka mi se pokvarila'. Bila sam nikakva jer sam ceo dan đipala na svadbi i samo mi je to falilo da u pet ujutro idem na još jedno veselje. Ali, eto, ubedi ona mene i mi svratismo" - prisetila se Zlata jednom prilikom i dodala da joj je ta noć bila najlepša u životu:

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Zlata Petrović

- Ulazimo nas dve i prvi koga sam ugledala bio je Popović. Kao grom da me je opalio posred stomaka. Vidim ja neka igra oko njega, a on zvrlji u mene, pa su mu i cvikeri spali na nos. Namesti on naočare i nastavi da blene, a i ja u njega. Krenem u toalet, a on za mnom. Zaustavio me je ispred vrata i pohvalio da lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Upitam ga šta to meni fali, a on ko iz topa kaže: 'Da se prezivaš Popović'. Poslao je on tu pevačicu kući i seo pored mene, tu smo razmenili broj fiksnog telefona, nakon čega me je mesec dana jurio - rekla je ona tada i dodala:

- Izveo me je u jedan hotel na večeru. To je bio spektakl. Poručila sam rakijicu i pileću džigericu u slaninici i to ga je oduševilo. Otkrio mi je da se zabavljao s nekom budalom koja je ukočena i samo je tražila da je vodi na škampe, pa je on ostajao gladan. Toliko se zaljubio u mene da nijedan dan nije mogao da prođe, a da se mi ne vidimo. Bio je divan, posvećen, pažljiv. Drago mi je što smo i danas veliki prijatelji. Mnogo volim i cenim njegovu suprugu, a Sale je veliki profesionalac i najbolji čovek na svetu - poručila pevačica, prenosi Blic.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović

Zlata je tom prilikom otkrila i da je Lepa Brena iz Bugarske došla sa Sašom da vidim ko mu je devojka.

- U Bugarskoj je trebalo da ostanu skoro mesec dana. Međutim, Popović je toliko odlepio za mnom da je posle dva dana tražio da se vrati za Srbiju da me vidi. Brena je bila u čudu, morala je i ona da dođe da bi videla za kim je to njen najbolji drug izgubio glavu. Tada sam živela u maloj kućici od 30 kvadrata, po kojoj su miševi išli. Došli oni, a ja se šlogirala. Spremila sam pasulj i sa majkom ih ugostila u svom skromnom domu. O Breni sam mislila da ona ima drugi mozak, taj neki na dugme koji se pritisne i onda funkcioniše, bila sam sigurna da ona ne piški, da nema sekiraciju, da je nestvarna. Ali kad sam videla koliko je ona normalna, tako velika a obična, oduševila sam se - zaključila je Zlata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading