ISPLIVAO SNIMAK SA POČETKA LUKASOVE KARIJERE! Duga kosa i minđuše, a peva čuvenu STAROGRADSKU pesmu, mnogi ga ovakvog NE PAMTE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas na snimku iz 1995. godine.

ISPLIVAO SNIMAK SA POČETKA LUKASOVE KARIJERE! Duga kosa i minđuše, a peva čuvenu STAROGRADSKU pesmu, mnogi ga ovakvog NE PAMTE! (VIDEO)

Foto: ST/D. Kadić

Folker Aca Lukas napravio je koncert pred beogradskom publikom i to na svoj 54. rođendan, te ga na taj način i proslavio, zajedno sa svojom publikom.

Njegovi fanovi su se setili da je Aci rođendan, pa su na društvenim mrežama podelili snimak iz 1995. godine na kojoj ima dugu kosu po kojoj je bio prepoznatljiv, minđušu u uvetu, a stajling je potpuno nesvakidašnji za Lukasa danas - odelo i bela košulja.

 

 

Snimak je iz perioda kada je Aca pevao u Grandu, a na njemu peva čuvenu pesmu ''Ajde Jano''. Pozitivni komentari su se samo nizali, mnogi su se prisetili pevača iz tih godina, dok su ga ovakvog, mlađe generacije, prvi put videle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading