HALID MUSLIMOVIĆ NAKON SKANDALA SA LJUBAVNICOM! Pevač priznao da je zbog ljubavi radio svašta: Preživi se!

Autor:

Zabava

04.11.2022

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Halid Muslimović progovorio o ženama.

HALID MUSLIMOVIĆ NAKON SKANDALA SA LJUBAVNICOM! Pevač priznao da je zbog ljubavi radio svašta: Preživi se!

Foto: ATA Images

Halid Muslimović

Pevač Halid Muslimović godinama unazad je na javnoj sceni, a svoje mesto pod estradnim nebom i karijeru, gradio je u kafanama, koja je kako sam kaže, njegova sudbina.

– Ja volim i jedno i drugo, kafana je jedno, a koncert je drugo. Mislim da moje kolege više vole ovakvu intimu muzičku, ali koncert je koncert. Nama fali kafana, dok sam imao probu, rekao sam da je kafana i moja sudbina. Kafana je sudbina svih nas - počeo je Halid za GrandOnline, pa otkrio koja je najluđa noć koju je proveo u kafani:

Republika

Foto: Printscreen

Halid Muslimović o kafani

–Pevao sam u jednoj kafani u Sarajevu, tu su bili Šaban Šaulić, Jašar Ahmedovski i Branka Stanarčić. Imao sam neku tremu kada mi je Šaban rekao da otpevam svoju pesmu, ja svoje pesme znam i dobro ih pevam, ali imao sam tremu pred Šaulićem. Ja sam je otpevao kako sam znao i umeo, on mi je prišao i čestitao– otkrio nam je Muslimović.

Halid ne krije da mu Šaban Šaulić i dan danas nedostaje.

– Mnogo, i danas se naježim kada se setim njega, to je čovek koji je postavio temelje folka. Ja tako mislim, od muškaraca je Šaban, od žena Zorica Brunclik.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Halid Muslimović o Šabanu Šauliću

Muslimović je poznat kao miljenik žena, a tome svedoči i činjenica da su one njegova najvernija publika. Međutim, jedna mu je umalo ''došla glave'' kada ga je otpužila za mnogobrojne stvari.

– Ništa mi to ne smeta, ja poznajem sebe. U svakom poslu ima trnja, na svakom putu ima neka rupa, ali se preživi – rekao je on, pa otkrio šta je najluđe što je uradio zbog ljubavi:

Republika

Foto: ATA Images

Halid Muslimović o ženama i ljubavi

- Umeo sam da pređem dosta kilometara zbog ljubavi. Biti mlad, voziti brzo i to zbog ljubavi - iskren je Halid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading