OVAJ TRENUTAK PROMENIO MU JE ŽIVOT NEOPAČKE: Željko Samardžić nije trebalo da živi na našim prostorima, jedna odluka promenila je sve! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.11.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Samardžić otkrio do sada nepoznate detalje iz života

OVAJ TRENUTAK PROMENIO MU JE ŽIVOT NEOPAČKE: Željko Samardžić nije trebalo da živi na našim prostorima, jedna odluka promenila je sve! (VIDEO)

Foto: Republika

Željko Samardžić

Pevač Željko Samardžić svoje najveće hitove otpevaće 23., 28. i 29. decembra u MTS dvorana, a sada je otkrio mnogo onog što bi njegova publika volela da zna - o porodici, rodnom Mostaru, kome posvećuje pesmu, ali i Beogradu, čiji ga je, kako kaže, duh osvojio. 

Pevač je na samom početku razgovora za Republiku otkrio da je emotivan, a onda i otkrio kako je to zaključio. 

-Emotivan sam baš kao i u pesmama. Baš sam pričao nedavno sa prijateljima, kadgod gledam neki tužan film, zaplačem se, mora biti da sam emotivan, ali to je normalna stvar - rekao je Željko za Republiku.  

Samardžić će uskoro objaviti pesmu posvećenu svom rodnom gradu Mostaru, u kom je i započeo muzičku karijeru. 

-Kadgod sam sam u prilici idem u Mostvar, čak sam i jednu pesmu posvetio svom rodnom gradu i ljudima koji su u dijaspori. Izuzetno je emotivna, ostalo je samo da još odradim spot - objasnio je pevač. 

Republika

Foto: Republika

Željko Samardžić na promociji koncerta u MTS dvorani

Kada je odabir pesama u pitanju, Željko tvrdi da mnogo voli da vodi glavnu reč. 

-Svak ima svoje mišljenje, ali volim da je moja poszadnja, ja imam neko šesto čulo za pesme, pa i u studiju volim da se mešam. Nije stvar sujete, već imam dobar osećaj - objasnio je on. 

Republika

Foto: Republika

Željko Samardžić

Željko se osvrnuo i na dane kada je morao da napusti rodni Mostar i dođe u Beograd, tada se desio ključni trenutak koji je potpuno promenio njegov život.  

-Došao sam u Beograd i imao želju da odem u Ameriku, ili Australiju, kao i sve izbaglice tada. Beograd me je omađivao, u njemu sam ostvario sve svoje snove. Sve svoje snove ostvario sam ovde, imam čak četvoro Beograđana unuka, svi su se rodili u glavnom gradu. Srećan sam zbog toga. Kada sam osetio dug Beograda i Beograđana na mestima gde sam pevao, rekao sam sebi: "Ja odavde ne idem". Već sam 30 godina ovde - objašnjava on. 

Šta je još rekao Željko Samardžić, možete da pogledajte u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading