DERBI PRVENSTVA: Hoće li ekipa Vrčina stati na put Kaluđerici?!

Autor:

Sport

04.11.2022

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 12. kola Prve Beogradske lige u Kaluđerici je po mnogima derbi čitavog prvenstva. Vrčin gostuje lideru u nedelju od 11 časova.

DERBI PRVENSTVA: Hoće li ekipa Vrčina stati na put Kaluđerici?!

Foto: FK Kaluđerica

Derbi Prve beogradske lige

Hoće li Kaluđerica nastaviti impresivni niz protiv ekipe koja joj je glavni konkurent za prvo mesto na tabeli. Razlika je osam bodova, nedelja će nam reći hoće li biti dodatnog udaljavanja ili zbližavanja između ova dva tima.

Republika

 

O Kaluđerici ne treba mnogo pričati, stanje na tabeli govori sve. Liderska pozicija na tabeli, deset odigranih mečeva i isto toliko pobeda. Mreže protivnika tresle su se 51 put, a samo šest puta je lopta završavala iza leđa golmana. 

Treba napomenuti i da je ekipa Kaluđerice nedavno osvojila i kup opštine Grocka. Sklopio je sve kako treba trener Aleksandar Žakula, njegov tim igra najbolji fudbal ove sezone u ligi.

Republika

Foto: FK Kaluđerica

 

 

U nedelju na megdan stiže ekipa Vrčina, prvi pratilac lideru za kojim zaostaje osam bodova. Ekipa je posle uvodnog štucanja u ligi vezala pet pobeda i izdvojila se kao jedan od ozbiljnijih sastava koji može da unese neizvesnost u borbi za prvo mesto. Meč sa Kaluđericom dolazi u odlično vreme, prošle nedelje pobeđena je ekipa Vinče koja takođe igra odlično. 

Nedeljni gost lideru ne daje puno golova, ali takođe i protivnicima ne dozvoljava da ugroze njihovu mrežu. Sa ekipom Kaluđerice dele prvo mesto na tabeli najboljih odbrana, u nedelju će se možda jedan od timova osamostaliti po tom paramteru.

U duelima ove dve ekipe prošle sezone viđena su sedam gola. Kaluđerica je na svom terenu prvo slavila rezultatom 3:0. Na gostovanju u Vrčinu su opet uzeli sva tri boda, domaćin je tada poražen sa 3:1.

Kaluđerica - Vrčin

Nedelja od 11 časova

Stadion Kaluđerice

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading