DA SE NAJEŽIŠ: Poznat spisak Brazilaca koji će se suprotstaviti "Orlovima" na SP u Kataru!

Autor:

Sport

04.11.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije će imati veoma težal zadatak u Kataru.

DA SE NAJEŽIŠ: Poznat spisak Brazilaca koji će se suprotstaviti "Orlovima" na SP u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Brazila slave gol

Svetsko prvenstvo u fudbalu se bliži, pa su zato sve aktuelnije teme koje se tiču licitiranja imena koja će se naći na završnim spiskovima selektora.

Neke države su objavile spisak, neke još čekaju, ali će sve 32 države učesnice morati da predaju finalni spisak do 13. novembra, sedam dana pred početak Mundijala.

Imenima na spisku su se bavili i mediji u Brazilu, koji su se složili da je, za sada, poznato dvadeset fudbalera koji će se naći u avionu za Katar.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Rišarlison će predvoditi napad Brazila u Kataru

Prema navodima "Globa", uglednog brazilskog sajta, na spisku će biti:

Golmani: Alison (Liverpul), Ederson (Mančester Siti) i Veverton (Palmeiras).

DefanzivciTijago Silva (Čelsi), Markinjos (PSŽ), Eder Militao (Real Madrid), Aleks Sandro (Juventus) i Danilo (Juventus).

VezistiLukas Paketa (Vest Hem), Kazemiro (Mančester Junajted), Fred (Mančester Junajted), Bruno Gimaraes (Njukasl) i Fabinjo (Liverpul).

Napadači: Nejmar (PSŽ), Rafinja (Barselona), Vinisijus Žunior (Real Madrid), Entoni (Mančester junajted), Rišarlison (Totenhem), Gabrijel Žesus (Arsenal)

Na ovih 20 fudbalera treba dodati još šest, da bi se dobio konačan spisak selektora Titea. U konkurenciji je nekoliko fudbalera, a najviše šanse da se nađu na spisku imaju: Aleks Teljes (Sevilja), Rodžer Ibanjez (Roma),Mateus  Kunja (Atletik), Roberto Firmino (Liverpul) i Rodrigo (Real Madrid).

Ipak, ove navode treba uzeti sa rezervom, pošto Brazil raspolaže sa još nekoliko sjajnih fudbalera, bez kojih je teško zamisliti poslednji spisak, a tu su pre svega Gabrijel Martineli iz Arsenala i Bremer iz Juventusa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gabrijel Martineli je jedan od glavnih igrača Arsenala

Bilo kako bilo, jedno je sigurno - Brazil će u Kataru imati pakleno jak tim, pa nije čudo što su trenutno prvi favoriti po kladionicama.

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje 20. novembra, utakmicom između domaćina i selekcije Ekvadora, a četiri dana kasnije sledi okršaj između Srbije i Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading