VELEOBRT: Piksi dobio FANTASTIČNU vest pred Svetsko prvenstvo u Kataru!

Autor:

Sport

01.11.2022

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti koje je čekala čitava Srbija.

VELEOBRT: Piksi dobio FANTASTIČNU vest pred Svetsko prvenstvo u Kataru!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Dušan Vlahović, koji je doživeo povredu u utakmici Lige šampiona protiv Benfike, nije teže povređen, pa će se, po svemu sudeći, naći na raspolaganju Draganu Stojkoviću Piksiju pred Mundijal u Kataru.

Srpski golgeter je zbog povrede napustio meč u Lisabonu, a u javnosti su se pojavile informacije da je povreda teže prirode i da postoji bojazan da će propustiti Svetsko prvenstvo, koje je na programu u novembru u Kataru.

Ipak, Masimilijano Alegri je potvrdio da je Vlahović sve bolje, pa će verovatno biti spreman za utakmicu Serije A, koju Juve igra u nedelju protiv Intera.

- Za sutra osim Lokatelija nemamo drugih igrača koji su se oporavili. Za meč sa Interom imaćemo Di Mariju i Bremera na raspolaganju. Vlahović? Sutra nije u sastavu, nadamo se da će za nedelju biti spreman - izjavio je Alegri.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Alegri se i požalio na zgusnut raspored, koji je, prema njegovom mišljenju, kriv za brojne povrede igrača.

 Zašto se dešavaju povrede mišića? Mislim da je to zato što je mnogo utakmica nagurano u raspored. Kada počnete prvenstvo bez trojice igrača ostaje vam 21 fudbaler koji mora da igra više nego što je planirano. Nešto smo tu loše uradili - zaključio je strateg "Stare dame".

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, utakmicom između domaće selekcije i reprezentacije Ekvadora. Četiri dana kasnije Srbija igra svoj prvi meč, a rival će biti jedan od najvećih favorita za zlato, selekcija Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading