KRAJ SAGE POSLE POVREDE NA LUŽU: Poznato da li će Vlahović igrati na Mundijalu!

Autor:

Sport

26.10.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je i zvanično poznat stepen povrede srpskog fudbalera.

KRAJ SAGE POSLE POVREDE NA LUŽU: Poznato da li će Vlahović igrati na Mundijalu!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović, fudbaler Juventusa i reprezentacije Srbije, doživeo je sinoć povredu na meču Lige šampiona, koju su crno-beli iz Torina izgubili sa 4:3.

Srpski golgeter je zamenjen u 70. minutu utakmice na "Da Lužu", a sinoć je kao grom iz vedra neba izašla informacija da se Vlahović povredio, odnosno da je zbog bola u primicaču morao da napusti teren u Lisabonu.

Ipak, navijači Srbije i Dragan Stojković Piksi mogu da odahnu. Prema prvim navodima, povreda Vlahovića nije teže prirode, pa će naš napadač biti spreman za nastup na Svetskom prvenstvu.

Republika

Foto: Starsport

Vlahović i Mitrović u dresu Srbije

Postoji šansa da će Juventusov centarfor propustiti meč protiv Lećea u okviru Serije A, koji je na programu u subotu od 18 časova, ali posle toga bi trebalo sve da bude u redu sa Srbinom.

Ovo je veliko olakšanje za Srbiju, pošto je Dušan Vlahović jedan od najbitnijih igrača Piksijeve reprezentacije. Ove sezone je odigrao ukupno 15 mečeva za "Staru damu", a postigao je osam golova uz jednu asistenciju.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, a reprezentacija Srbije će svoj prvi meč odigrati četiri dana kasnije, kada će joj rival biti selekcija Brazila. Uz ove dve ekipe, u grupi su još i Švajcarska i Kamerun. Najbolje dve reprezentacije će obezbediti plasman u osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading