DUŠANOV LISABONSKI HOROR! Vlahović se POVREDIO - Piksi i cela Srbija STREPE pred Mundijal!

Autor:

Sport

25.10.2022

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinjavajuće vesti uoči Svetskog prvenstva.

DUŠANOV LISABONSKI HOROR! Vlahović se POVREDIO - Piksi i cela Srbija STREPE pred Mundijal!

Foto: Starsport

Centarfor Juventusa Dušan Vlahović

Srpski centarfor Dušan Vlahović pokušaće što pre da zaboravi okršaj protiv Benfike na "Lužu". Vlahović je prošle godine sa "Orlovima" izvojevao ključnu pobedu nad Portugalom na čuvenom lisabonskom stadionu, vrednu direktnog plasmana na Mundijal, a sada je doživeo maler za malerom.

Pored eliminacije Juventusa iz Lige šampiona, porazom od domaćina rezultatom 4:3), Srbinu je gol "ukrao" saigrač Ken, a on je doživeo i povredu zbog koje strepe Piksi, ali i cela nacija.

Prve informacije govore da je golgeter povredio prepone, te da ga čeka pauza. Koliko će ona potrajati biće poznato posle detaljnijih lekarskih pregleda, koji će biti obavljeni po povratku ekspedicije "Stare dame" u Torino.

 

 

Vlahovićev problem dodatno brine ukoliko u obzir uzmemo činjenicu da Svetsko prvenstvo počinje za manje od mesec dana, a Srbija će prvi meč u grupnoj fazi odigrati 24. novembra protiv Brazila.

Podsetimo da je 22-godišnji špic ove sezone odigrao 15 utakmica za Juve, postigao je sedam golova, uz dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading