PIKSI SE SMORIO PRED MUNDIJAL: Stojković duboko RAZOČARAN zbog Vlahovića - selektor Srbije nije mogao da veruje svojim očima!

Autor:

Sport

19.10.2022

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Stojković o "krizi Juventusa" - imao je niz zamerki i na račun Alegrija!

PIKSI SE SMORIO PRED MUNDIJAL: Stojković duboko RAZOČARAN zbog Vlahovića - selektor Srbije nije mogao da veruje svojim očima!

Foto: Starsport

Piksi i Vlahović

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi uživo je posmatrao derbi Torina koji je pripao Juventusu sa minimalnih 1:0, a strateg "Orlova" razočaran je viđenim, posebno od "stare dame".

Stojković je izneo niz kritika na račun torinskog giganta, a deo njih se tiče nemogućnosti da se iskoristi kvalitet centarfora Dušana Vlahovića.

Juve je drugačije igrao u odnosu na ono što sam ja gledao ranije, slabiji su u odbrani i zbog slabe zaštite veznog reda imaju malo intenziteta i ne mogu da vertikalizuju napade. Zbog ovoga je Vlahović usporen u onome što najbolje radi, ne može da napada dubinu svojim šutem kao sprinter - rekao je Piksi, a potom je dodao:

Kao što je i moglo da se predvidi bilo je borbe više nego igre. Niko se nije posebno istakao, čak ni Vlahović iako je dao gol za pobedu Juventusa - dodao je Dragan Stojković Piksi.

Republika

Foto: Facebook/Printscreen/Fudbalski savez Srbije

Piksi sa reprezentativcima Srbije u Torinu

Inače, Svetsko prvenstvo u Kataru na programu je od 20. novembra do 18. decembra, a Srbija će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Napad "Orlova" trebalo bi da predvodi tandem Vlahović/Mitrović, a videćemo da li će naša selekcija uspeti da se domogne nokaut faze svetskog šampionata, prvi put od osamostaljenja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading