PIKSI ISKRENO O VLAHOVIĆU: "On nije isti igrač, ali to nije moj problem!"

Autor:

Sport

14.10.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriza Dušana Vlahovića i Juventusa se produbila, a na tu temu je svoj komentar imao i selektor Srbije.

PIKSI ISKRENO O VLAHOVIĆU: "On nije isti igrač, ali to nije moj problem!"

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Juventus je doživeo ubedljiv poraz u Haifi, pa se serija rezultatskih neuspeha samo nastavila. Ono što je uočljivo je da Dušan Vlahović, ali i Filip Kostić, izgledaju totalno drugačije kada nastupaju za torinske crno-bele i za reprezentaciju Srbije.

Svi vide da je Vlahović koji igra za Srbiju drugačiji od onog iz Juventusa, ali to nije moj problem. Od Dušana svi očekuju mnogo, a u najboljim klubovima, poput Juventusa, kada ne pobediš uvek je veliki pritisak na napadačima - izjavio je Piksi u razgovoru za "Gazeto delo Sport".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Selektor "orlova"

Takođe, selektor Srbije je izjavio da nije zabrinut za trenutnu formu srpskog golgetera.

Ne, nisam zabrinut za Dušana, meni je bitno da je on fizički dobro. Uvek je davao golove i nastaviće da to čini - izjavio je Stojković.

Piksi je dao svoj komentar i o drugom Srbinu u redovima ekipe iz Torina - Filipu Kostiću.

Filipu je potrebno vreme da se prilagodi na ligu kao što je Serija A. Ako se rezultati Juventusa poprave, ljudi će ga drugačije doživljavati. (Trener Juventusa Masimilijano) Alegri je inteligentan i siguran sam da će pronaći rešenje da preokrene stvari - dodao je srpski selektor.

Svetsko prvenstvo se bliži, a prvu utakmicu će Srbija odigrati za tačno 41 dan, kada će joj rival biti selekcija Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading