DAN D ZA CRNO-BELE: Poslednji voz za SRPSKI Juventus staje u Lisabonu!

Autor:

Sport

25.10.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači "Stare dame" nisu ni sumnjali da će se posle 4. kola nalaziti u ovoj poziciji.

DAN D ZA CRNO-BELE: Poslednji voz za SRPSKI Juventus staje u Lisabonu!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Večeras su na programu prvih osam mečeva 5. kola Lige šampiona, a pažnja Srba će biti usmerena na meč u Lisabonu, gde se od 21 čas sastaju ekipe Benfike i Juventusa.

Posle samo tri osvojena boda u prva četiri susreta, crno-beli iz Torina više nemaju pravo na kiks, pa ih samo pobeda na „Da Lužu“ ostavlja u trci za plasman u osminu finala Lige šampiona. Ipak, u glavnom gradu Portugala sigurno neće biti lako, pošto je Benfika ove sezone zabeležila osam pobeda i samo jedan remi u devet mečeva na svom stadionu. Zanimljivo je da će na centru u Lisabonu stajati srpski sudija Srđan Jovanović, kome će ovo biti četvrti meč u ovogodišnjem elitnom takmičenju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slavlje Dušana Vlahovića i Filipa Kostića

Interesantno će biti i u Zagrebu, gde će Dinamo i Milan odigrati jako bitan meč, s obzirom da ove dve ekipe dele začelje grupe E, dok će Čelsi pokušati da u Salzburgu obezbedi direktan plasman dalje.

Sličan zadatak čeka i Real Madrid, koji će gostovati ekipi Lajpciga, dok će ukrajinski Šahtjor tražiti pobedu protiv skoro otpisanog Seltika.

Jedan od derbija će se igrati u Dortmundu, gde Borusija čeka „građane“, u meču u kom remi vodi „milionere“ u drugu fazu. Sevilja i Kopenhagen će juriti pobedu koja ih ostavlja u trci za plasman u makar Ligu Evrope.

Mečevi u Zagrebu i Salzburgu počinju od 18:45, dok je ostalih šest duela zakazano za 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading