ALEGRI JE SVE UNIŠTIO: Makabi iz Haife RAZBIO sramni Juventus!

Autor:

Sport

11.10.2022

17:43 >> 18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara dama je užasna.

ALEGRI JE SVE UNIŠTIO: Makabi iz Haife RAZBIO sramni Juventus!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Fudbaleri Juventusa nastavili su sa očajnim partijama, pošto su doživeli poraz na gostovanju Makabiju u Haifi. Izraelski šampion je slavio rezultatom 2:0.

Zvezdin dželat je potpuno zasluženo stigao do prve pobede u Ligi šampiona ove sezone, pre svega zbog veoma dobre igre u prvom poluvremenu.

Dvostruki strelac za domaćina je Omer Acili, koji je pogađao u 7. i 42. minutu.

Što se Juventusa tiče, Dušan Vlahović je bio neprimetan do same završnice prvog poluvremena kada je okušao udarac glavom, ali ga je Koen sjajno zaustavio.

To je ujedno bila i jedina prava šansa za ekipu Masimilijana Alegrija, koja je sredinom prvog dela ostala bez Anhela di Marije koji se povredio.

U nastavku je Juventus sve vreme pokušavao da se vrati u meč, ali se Makabi znalački branio, pa je Stara dama samo nekoliko puta uspela da pripreti golmanu Koenu.

Filip Kostić je ušao na poluvremenu, ali ni on nije bio od pomoći izabranicima Masimilijana Alegrija, kome se posle ovog neuspeha ozbiljno drma klupa.

Na kraju rutinska pobeda Makabija, koji je sad pretekao Juventus na poziciji tri.

Standings provided by Sofascore

U drugom meču koji se odigrao u ovom terminu, Kopenhagen je remizirao u Danskoj sa Mančester sitijem, bilo je 0:0.

Sitiju je poništen gol u prvom poluvremenu, potom je Marez promašio penal, da bi na kraju Serhio Gomez dobio direktan crveni karton.

Građani su sa igračm manje pokušavali, ali nisu uspeli da stignu do gola, pa su na kraju morali da se zadovolje jednim bodom.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading