ZNAJU ŠTA IM JE ČINITI: Srpska kolonija u Torinu postaje još brojnija - od njega će se očekivati da klub vrati na staze stare slave!

Autor:

Sport

11.10.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo toga ne štima u redovima torinskih crno-belih.

ZNAJU ŠTA IM JE ČINITI: Srpska kolonija u Torinu postaje još brojnija - od njega će se očekivati da klub vrati na staze stare slave!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije u zagrljaju

Fudbaleri Juventusa nakon devet odigranih mečeva u okviru italijanske Serije A zauzimaju tek osmu poziciju sa skorom od tri trijumfa, četiri remija i dva poraza i navedeno svakako ne može da zadovolji pristalice najtrofejnijeg italijanskog fudbalskog kolektiva.

Tim povodom, u redovima torinske "Stare dame" već planiraju koje poteze da povuku tokom zimskog prelaznog roka, a kako saznaje "Gazeta delo sport", prvi na listi želja jeste srpski reprezentativac i fudbaler rimskog Lacija Sergej Milinković-Savić koji od starta sezone pruža zapažene partije u dresu kluba iz "večnog grada".

 

 

Prema proceni renomiranog portala "Transfermarkt.com", vrednost srpskog internacionalnca trenutno iznosi 60.000.000, a ukoliko rukovodstvo Juventusa uspe da privoli čelnike Lacija da prodaju Sergeja, on bi bio treći Srbin u ovom klubu pošto crno-beli dres trenutno nose Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Dvadesetsedmogodišnji Sergej Milinković-Savić tokom dosadašnje karijere nastupao je za novosadsku Vojvodinu i Genk, a od 2015. godine je stanovnik Rima i član ekipe Lacija za koju je na 240 utakmica postigao 51 pogodak. Dres sa nacionalnim grbom oblačio je 35 puta i bio strelac šest pogodaka.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading