LETI PERJE! Đilas udario na Obradovića: Boško, prvo moraš da objasniš kako se finansiraš ove dve godine! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.10.2022

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas žestoko je kritikovao nekadašnjeg saradnika iz pokojnog Saveza za Srbiju Boška Obradovića.

LETI PERJE! Đilas udario na Obradovića: Boško, prvo moraš da objasniš kako se finansiraš ove dve godine! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, A.Nalbantjan

Gostujući na tajkunskim medijima, Đilas je pokrenuo pitanje finansiranje pokreta Dveri na čijem čelu je upravo Obradović.

Boško mora prvo da objasni građanima Srbije od čega živi dve godine! Od čega žive i on i Dveri, kako se finansirate kad dve godine niste bili parlamentarna stranka? - naveo je Đilas.

 

Takođe, Đilas je istako da je Obradović njegov politički protivnik s obzirom na to da se zalaže za esktremno desnu politiku.

- Kao i Zavetnici, NADA, Narodna stranka koji kažu da treba reintegrisati Kosovo u ustavni poredak Srbije. Odlično, ali kako? Hoćete li vi pušku u ruke, hoćete da ginu vaša deca? - upitao je Đilas.

 

 

U istom gostovanju predsednik SSP je nastavio sa pritiskom na aktuelnu vlast u Srbiji da uvede sankcije Rusiji, iako je tu mogućnost pre aprilskih izbora kategorički odbacivao.

- Imam informacije da su 2 velike kompanije iz Japana i Zapadne Evrope odustale od investicija u Srbiji, nemački investitori se raspituju da li ovde da investiraju! Trpećemo posledice ako ne uvedemo sankcije Rusiji - naveo je između ostalog Đilas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading