Nešto veliko se iza brda valja: Šta njih dvojica rade zajedno - Silvio i Zlatan ponovo na istom zadatku? (VIDEO)

Autor:

Sport

05.10.2022

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obojica su majstori u onome čime se bave.

Nešto veliko se iza brda valja: Šta njih dvojica rade zajedno - Silvio i Zlatan ponovo na istom zadatku? (VIDEO)

Foto: Instagram.com/silvioberlusconi_official

Silvio Berslukoni, kontroverzni italijanski političar i sportski ranik pune tri decenije nalazio se na čelu jednog od najvećih italijanskih klubova, Milana. "Roso-neri" na čelu sa njim ostvarili su neke od svojih najvećih uspeha u istoriji kluba, ali sa druge strane jedan od legendi Milaneza jeste i Zlatan Ibrahimović koji je u Berluskonijevoj eri dve godine nosio crveno-crni dres, a u svom drugom mandatu koji traje od 2020. godine jedan je od glavnih činilaca povratka slavnog kluba u vrh italijasnkog fudbala.

Danas je osamdesetšestogodišnji Silvio Berluskoni prvi čovek ekipe Monce kluba koji je prethodne sezone izborio povratak u elitni rang italijanskog fudbala, a s obzirom da su Berluskonijevi planovi uvek dobro poznati, navijači kluba iz Lombardije očekuju u narednom periodu da će njihov klub izboriti i prodor ka vrhu fudbala na Apeninima.

Usled svega, pojavljivanje njih dvojice na snimku koji je Silvio Berluskoni objavio na svom Instagram nalogu, zagolicalo je maštu pristalicama Monce.

 

 

- Ali, šta Ibra radi samnom - istakao je Berluskoni, a možda i najavio ponovnu saradnju dvojice fudbalskih legendi.

U aktuelnoj sezoni ekipa Monce nakon osam odigranih utakmica ima skor od dve pobede, jednog remija i pet poraza i sa sedam osvojenih bodova zauzimaju 16. poziciju na tabeli Serije A. Potpuno je jasno da bi eventualnim  dolaskom četrdesetjednogodišnjeg Zlatana Ibrahimovića u redove Monce pomama za klubom iz Lombardije tek nastala.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading