ŠOK U PARIZU: Mbape tražio da ide na zimu - novi klub poznat?

Autor:

Sport

11.10.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Lea Mesija, još jedan superstar je blizu odlaska iz PSŽ-a.

ŠOK U PARIZU: Mbape tražio da ide na zimu - novi klub poznat?

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Kilijan Mbape, jedan od najboljih fudbalera današnjice, zatražio je da ode iz Francuske već u zimskom prelaznom roku.

Francuski reprezentativac je ovog leta bio blizu odlaska iz Pariza, ali je ekipa PSŽ-a ispunila sve njegove zahteve i tako ga privolela da ostane u klubu i dalje. U te zahteve spadaju i nedeljna plata od 700 hiljada evra, učešće u klupskim odlukama, a takođe je i njegov bliski prijatelj počeo da radi za klub.

Ipak, "romansa" je trajala jako kratko, a i pored toga što se činilo da Parižani igraju bolje nego prethodne sezone i da je hemija dosta bolja, trenutni navodi to ne potvrđuju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kilijam Mbape i Nejmar

Mbape je navodno nezadovoljan statusom koji ima, odnosno time što ima isti status kao i Nejmar. Mbape bi želeo da bude "prva violina", uz Mesija, ali Nejmar igra u možda i životnoj formi, pa mladi fudbaler smatra da Kristof Galtije više poverenja ima u brazilskog fudbalera.

Zbog toga, Mbape je zatražio odlazak, a čini se da je njegova sledeća lokacija poznata. Prema pisanjima medija, u pitanju je Real Madrid, ekipa koja se dovodila u vezu sa transferom Franzuca i ovog leta. Real je jedna od retkih ekipa koja može da isprati Kilijanove finansijske zahteve, pa se čini da je Madrid njegova sledeća destinacija.

Ipak, treba sačekati i videti do zime da li tu ima istine. Do tada, PSŽ večeras očekuje duel sa Benfikom u okviru 4. kola Lige šampiona, a nastavljaju borbu i u Ligi 1, gde posle 10. kola imaju bod više od drugoplasiranog Lorijena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading