Voditeljka RTS uzela u ruke MACOLU, a onda je usledio ŠOK: Niko nije mogao da veruje da radi OVO kad se ugase kamere (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.10.2022

15:12 >> 15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Milenković je iza kamera krhka brineta, što se ne bi reklo po poslednjem videu na njenom Instagramu.

Voditeljka RTS uzela u ruke MACOLU, a onda je usledio ŠOK: Niko nije mogao da veruje da radi OVO kad se ugase kamere (VIDEO)

Foto: Mondo printskrin

O voditeljki jutarnjeg programa RTS-a, Ivani Milenković, poslednih meseci mnogo se piše, a u prvi plan je izbila njena lepota, dok je poslednji video sa njenog Instagrama privukao veliku pažnju. 

Naime, voditeljka je objavila video u kom pokazuje trening i kako dolazi do savršenog izgleda. Trening uključuje točak, macolu, medicinku od 10 kilograma i nešto nalik rancu.

Kada je voditeljka uzela macolu u ruku svi su ostali nemi, jer nije ni nalik onoj krhkoj Ivani koju gledamo dok vodi jutrarnji program: 

Podsetimo, Ivana je punila novinske stupce hvalospevima o svom izgledu, pogotovo ovog leta kada je na društvenim mrežama objavljivala fotografije sa plaže.

Republika

Foto: youtube.com/RTS

 

 

Foto:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading