Prodaje se VILA Nikoline Pišek i Vidoja: Nekretnina u Zagrebu sada vredi DUPLO VIŠE nego ranije, od CENE će vam se zavrteti u glavi!

Autor:

Zabava

30.09.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek navodno je odlučila da se reši vile koju je zajedno renovirala sa pokojnim mužem.

Prodaje se VILA Nikoline Pišek i Vidoja: Nekretnina u Zagrebu sada vredi DUPLO VIŠE nego ranije, od CENE će vam se zavrteti u glavi!

Foto: ATA Images

Luksuzna vila u zgrebačkom naselju Šestine, Nikoline Pišek (46) i njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, navodno je osvanula na jednom sajtu za oglašavanje i prodaje se za 1,7 milona evra. 

Kuća koju su voditeljka i njen partner sređivali izgrađena je 2012. godine i prostire se na 420 kvadratnih metara.

Prema podacima sa sajta za oglašavanje, vila se sastoji od ukupno 5 soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje. 

Foto: ATA Images

Republika

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

Okućnica navodno ima 1460 kvadratnih metara, piše Telegraf. 

- Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grejanje putem toplotne pumpe, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, podne obloge po celoj površini kuće - navodi se u oglasu.

Inače, mediji se spekulisali da je vrednost kuće iznosila oko 800.000 evra donedavno, kao i da su Nikolina i Vidoje podigli dva kredita kako bi je sredili. 

Republika

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

Podsetimo, voditeljka je s pokojnim suprugom Vidojem planirala da živi u Zagrebu. Kuću su navodno kupili prošle godine, nakon što se ona otrovala ugljen monoksidom u stanu. Mediji su tvrdili da je par zbog te kuće podigao dva kredita.

Kako izgleda kuća Nikoline i Vidoja, pogledajte u galeriji, kao i u linku u okviru teksta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading