Naša voditeljka OPLELA po devojkama iz provincije: "Dođu u Beograd da se UDAJU, one su profesionalne UDAVAČE"

Autor:

Zabava

27.09.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Maćić nije štedela reči kada su devojke iz unutrašnjosti Srbije u pitanju.

Naša voditeljka OPLELA po devojkama iz provincije: "Dođu u Beograd da se UDAJU, one su profesionalne UDAVAČE"

Foto: Printscreen

Profesionalna šminkerka i voditeljka Jelena Maćić progovorila je o muško-ženskim odnosima, a onda se dotakla devojaka iz provincije, koje, kako ona tvrdi, samo dođu u Beograd da se udaju. 

-Da se vratimo mi na te devojke iz unutrašnjosti. One tako dođu skockane i sređene. Tačno one znaju gde treba da se pojave. Ona je došla da se uda. Devojke u Beogradu nemaju šanse protiv njih. Ta devojka je spalila sve mostove iza sebe, ona se u selo ne vraća. Ti sestro sa Dorćola, iz blokova, živiš sa roditeljima i taj stan ćeš da naslediš. Ja sam došla ovde da se udam i čisti se. To tako funkcioniše - rekla je Jelena u emisiji "Realna priča" na Kurir televiziji. 

Jelena je dodala da su one "skroz skoncentrisane na udaju i da imaju beskrajnu energiju i strpljenje da sede, prekrste ručice i rašire one očice i samo trepću".

Republika

Foto: Printscreen

Jelena Maćić u "Parovima"

Voditeljka ju je pitala kako to muškarcima može da bude zanimljivo, pa je Jelena to bliže objasnila.

-Muškarcu to imponuje, rvao se sa nekom tri godine i odjednom tišina. Njemu to prija. On se ne ženi zato što se zaljubio nego zato što mu je vreme. Pobogu, udaje se ona koja se našla pored muškarca koja se zatekla tu kad je on shvatio da mu je vreme da se ženi. Muškarac se ženi sa odgovarajućom, a zaljubljuje se kasnije u neku drugu. Ta druga je neka sa kojom se rvao - rekla je Maćićka i upitala:

-Da li si ikada obratila pažnju kako muškarci izgledaju u kafanama? Dakle, do ponoći đene, đene. Međutim, kada krenu oni 'patos hitovi', kažu 'konobar, daj flašu'. Ja obožavam da ih gledam. Krenu da piju, a izraz lica kao da mu je neko sa oproštenjem govno stavio pod nos. On ne uživa u tome, nego kao da ga je sva muka ovog sveta stisla i on peva na sav glas o nekoj nesrećnoj ljubavi. On peva o onoj sa kojom se nikada nije oženio. Kako ja da izađem uveče kada su 90% muškaraca nesrećni i samo što suzu ne puštaju. Gde je tu provod - rekla je Jelena i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Jelena Maćić

 

-Tu su sada i ove 'gluvoneme' koje ne piju alkohol, dok se ne udaju. Konobar im prilazi i pita ih šta će da popiju, a one tu kažu pa multivitaminski sok. Uglavnom kada ustanu da igraju to je samo par pokreta, pa se vrate dole jer ne smeju da se znoje. Onda taj čovek je nju ozbiljno shvatio jer pomisli u sebi 'evo konačno neko ko me ceni'. Ona njega gleda kao Boga, kakvu god glupost da napravi one kažu 'ljubavi, ti si u pravu.

-Onda one tu njima pumpaju ego i on nju konačno izvodi u društvo. On nju tu predstavi, a ona ne progovara i samo ga gleda ko tele. Za stolom su 'vrištulje' kao što sam ja i par takvih. Sad njemu to imponuje jer razmišlja 'vidite kakvu ja imam, a kakve vi'. Kada dođu kući ona njemu priča kako je bolji od ovih drugih jer mora fizički da ga odvoji. Mora da ga ubedi da to nije njegov nivo.  Ako ja njoj ne zapamtim ime, a vidim je 3 puta on se ženi. Kada se oženi posle mesec dana ona progovori i one ne pričaju malo. To je profesionalna udavača, ali to ne možeš muškarcima objasniti.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zaza

27.09.2022 17:03

Reče ružna, zavidna žena kojoj je jedini uspeh u životu što je majka prorodila u beogradskoj bolnici. Lutko moja, biti Beograđanka znači nešto više, na primer biti dama, obrazovana i samouverena, bez tog primitivno nadrkanog stava, karakterističnog za seljanu. Pusa

Mumi

27.09.2022 19:35

Boze blagi! Sta umislja ova beogradjanka. Vas smrdljivi grad moramo da posecujemo zbog bolnica i prevoza. Imam dosta godina i gadno mi je kad god treba da dodjem u BG. Smrdi. Pride, sta bi zdrali da nema seljane.