ZAVRŠENO PRIPREMNO ROČIŠTE BELIVUKOVOM KLANU! Velja hladnokrvnom izjavom zaprepastio sve u sudnici: NIJE MI ŽAO ŠTO JE VUKOTIĆ UBIJEN!

Autor:

Hronika

27.09.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoje Živković Žuti, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Jovana Vukotića u Istanbulu, povezan je sa grupom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mesara.

ZAVRŠENO PRIPREMNO ROČIŠTE BELIVUKOVOM KLANU! Velja hladnokrvnom izjavom zaprepastio sve u sudnici: NIJE MI ŽAO ŠTO JE VUKOTIĆ UBIJEN!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Tanjug/R. Prelić, E-Stock

To je na saslušanju koje je održano u Specijalnom sudu potvrdio i sam Marko Miljković.

- Poznajemo ga, družili smo se, uhapšen je u Istanbulu i njen je muž, ali to ne dokazuje da smo izvršili krivično delo - rekao je navodno Miljković u sudnici.

Republika

Foto: Twitter, sozcu.com.tr

 

Prema saznanjima Republike, Vukotićev ubica je bivši muž Aleksandre Živković, vlasnice vikendice i placa u Surduku, gde je klan svirepo likvidirao Gorana Mihajlovića.

Inače, tokom iznošenja svog iskaza koje je trajalo oko sat vremena, Miljković je kategorički odbio da prizna da je klan počinio brutalna ubistva.

- Ovo nema ni u holividskim filmovima, ove slike sečenja i mlevenja... Nikada neću priznati da se to desilo - rekao je Miljković aludirajuci da je sve moglo da bude namontirano, odnosno fotomontaža.

Veljko Belivuk je tokom suđenja izjavio da "mu nije žao što je Vukotić ubijen, jer je on naručio Miljkovićevo i njegovo ubistvo".

Pripremno ročište klanu je završeno, a otvaranje glavnog pretresa zakazano je za 17. oktobar. Okrivljeni članovi klana će tada izneti odbranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading