Velika TRAGEDIJA naše pevačice: Saznala jezivu vest kad se porađala, a onda je usledila još veća DRAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Sečivanović doživela je tragičan gubitak, dok se porađala sa sinom.

Velika TRAGEDIJA naše pevačice: Saznala jezivu vest kad se porađala, a onda je usledila još veća DRAMA! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Pevačica Biljana Sečivanović poznata po učešću u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kada su je mnogi zapazili, kako zbog njenog glasa, tako i zbog staza, ali tek u godinama koje su usledile šira javnost je saznala za njenu tragičnu priču. 

Naime, ona ima sina Mateju, a samo nekoliko sati pre njegovog rođenja saznala je da je njen sestrić preminuo i da će sahrana biti baš na dan njenog porođaja.

Republika

Foto: ATA Images

Bilja Sečivanović

 

- Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tačnije sina moje rođene sestre Nikolu - rekla je pevačica kroz suze svojevremeno.

Republika

Foto: ATA Images

Biljana Sečivanović

 

- Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak.

Nakon ove velike porodične tragedije, Biljanina sestra obolela je od raka, ali nakon prvobitne sreće zbog njenog izlečenja usledio je još jedan tužan događaj. Pevačici “Granda” pre nekoliko godina preminuo je otac, koji je takođe vodio tešku borbu sa kancerom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading