ŽENA U CRNOM! Jedina dama Belivukovog klana se pojavla na suđenju u ovoj odevnoj kombinaciji! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

27.09.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Sekulić, jedina žena koja je optužena da je bila pripadnica klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a koja se brani sa slobode, stigla je sud stigla u potpuno drugačijoj odevnoj kombinaciji nego što je to bio slučaj dan ranije.

ŽENA U CRNOM! Jedina dama Belivukovog klana se pojavla na suđenju u ovoj odevnoj kombinaciji!  (FOTO, VIDEO)

Foto: A. Popović

Kao što se može videti na snimku koji objavljujemo, šarene čizmice na štiklu i šniranje koje je nosila juče, zamenila je elegantnim crnim salonkama.

Suđenje Veljku Belivuku i članovima njegove grupe, koji su optuženi za najteža krivična dela, nastavljeno je danas u Beogradu, a kako javlja naša reporterka, mnogobrojni advokati koji rade na ovom slučaju, praktično su "okupirali" zgradu suda.

Ianče, zbog Belivuka i njegovih krvoloka u Ustaničkoj ulici vladalo je opsadno stanja, pošto je obezbeđenje bilo na najvišem mogućem nivou.

Mužu slala poljupce

Slađana Sekulić (40) je u martu u Specijalniom sudu, prvi put nakon hapšenja 4. februara prošle godine videla supruga Vladu Georgijeva, koji je takođe optužen u ovom slučaju i nalazi se u pritvoru.

Podsetimo, Slađana je iz Centralnog zatvora u kućni pritvor prebačena u oktobru prošle godine, dok je njen suprug Vlado Georgijev, inače bivši policajac iz Loznice, koji je promenio ime i nekada se zvao Dragan Sekulić, još uvek je u klasičnom pritvoru.

Kako Kurir saznaje, Slađana i njen suprug su jedno drugom slali poljupce kada su se videli u sudnici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pierre

27.09.2022 19:02

Zasto sljam zovete damom ???